:

Kan man ha två SIM-kort i iPhone 12?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ha två SIM-kort i iPhone 12?
  2. Vilket SIM-kort har iPhone 12?
  3. Hur aktiverar man ett SIM-kort i iPhone?
  4. Kan man ha 2 simkort?
  5. Hur fungerar dual sim iPhone?

Kan man ha två SIM-kort i iPhone 12?

Dubbla SIM-kort kräver att du har iOS 12.1 eller senare, två nano-SIM-kort och en av följande iPhone-modeller: ... iPhone 12. iPhone 12 Pro. iPhone 12 Pro Max.

Vilket SIM-kort har iPhone 12?

Med iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 och iPhone 13 mini kan du använda dubbla SIM-kort med antingen två aktiva eSIM-kort eller ett nano-SIM-kort och ett eSIM-kort. iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR har dubbla SIM-kort som består av ett nano-SIM-kort och ett eSIM.

Hur aktiverar man ett SIM-kort i iPhone?

Slå på och stänga av din SIM-PIN

  1. Gå till Inställningar > Mobilnät > SIM-PIN om du har en iPhone. Gå till Inställningar > Mobildata > SIM-PIN om du har en iPad.
  2. Slå på din SIM-PIN eller stäng av den.
  3. Om du uppmanas till det anger du din SIM-PIN. ...
  4. Tryck på Klar.

Kan man ha 2 simkort?

Dual sim och dubbla simkort är samma sak. Det betyder att du kan använda två simkort från två olika abonnemang i samma mobil. Till exempel ett simkort för jobbnumret och ett för ditt privata abonnemang. ... Många mobiler har plats för två simkort och även ett minneskort.

Hur fungerar dual sim iPhone?

Med två abonnemang i telefonen, ett med fysiskt simkort och ett med e-sim, får du se täckningen för båda abonnemangen. När du ska ringa ett samtal så ringer man det med det primära kortet, men om du vill använda det andra kortet kan du ange det manuellt i telefonappen.