:

Hur lägger man till favoriter i Google Chrome?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lägger man till favoriter i Google Chrome?
  2. Hur tar man bort Yahoo från Chrome?
  3. Kan inte byta sökmotor i Edge?
  4. Var sparas bokmärken i Google Chrome?
  5. Hur får jag fram favoriter?

Hur lägger man till favoriter i Google Chrome?

Du kan öppna bokmärken snabbare med bokmärkesfältet. Bokmärkena visas under adressfältet. Öppna ett bokmärke genom att klicka på det....Hitta ett bokmärke

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Bokmärken.
  3. Välj ut ett bokmärke och klicka på det.

Hur tar man bort Yahoo från Chrome?

Att ta bort Yahoo-sökmotoromdirigeringen från Chrome Skriv chrome://settings och gå till Chromes inställningssidor. Välj Vid start till vänster på skärmen och ange önskad hemsida. Välj Sökmotor och välj önskad sökmotor. Markera Integritet och säkerhet, och rensa historiken och övriga webbplatsdata.

Kan inte byta sökmotor i Edge?

Microsoft Edge Välj Inställningar med mera > Inställningar . Välj Sekretess och tjänster. Rulla hela vägen ned till avsnittet Tjänster och välj Adressfält. Välj den sökmotor du vill användapå menyn Sökmotorn som används i adressfältet.

Var sparas bokmärken i Google Chrome?

Spara ett bokmärke i Google Chrome Öppna webbsidan du vill spara ett bokmärke till, till exempel Testzonen på vår hemsida. Klicka på stjärnan till höger i adressfältet. Välj en mapp där bokmärket ska sparas. Väljer du Bokmärkesfältet, hamnar bokmärket i bokmärkesraden under adressfältet.

Hur får jag fram favoriter?

Öppna ett bokmärke

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer uppe till höger. Bokmärken. Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet. Tryck på Stjärnmärk .
  3. Välj ett bokmärke och tryck på det.