:

Kan man byta spishäll?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man byta spishäll?
  2. Hur byter man platta på spisen?
  3. Hur stora är spisplattor?
  4. Vad tänka på vid köp av spishäll?
  5. Vad är Booster på induktionshäll?

Kan man byta spishäll?

Det är enkelt och billigt att installera och lätt att byta ut hällen. Installera spishäll med planlimning betyder att man fortfarande gör hål i bänkskivan men i detta fall sänker man ner induktionshällen så att den går kant i kant med bänkytan.

Hur byter man platta på spisen?

Ett tips för byte av spisplattor är att märka de olika eltrådarna till spisplattorna med spritpenna. Dra ett streck för platta nummer 1, två streck för platta nummer 2, och så vidare. Det här gör det lättare att skruva ihop plattorna igen då du är klar med bytet.

Hur stora är spisplattor?

Fundera också över vad du ska använda spishällen till, har du stora eller små kokkärl och hur många kokplattor använder du när du lagar mat? Det finns även spishällar som är mindre är standardstorleken 60 cm. En 30 cm bred spishäll har oftast 2 kokplattor, vilket passar i ett mindre kök.

Vad tänka på vid köp av spishäll?

Vad ska man tänka på när man väljer spis?

  1. Gjutjärnsplattor: Använder sig av klassisk värme för att värma upp kokzonen.
  2. Glaskeramik: Använder sig av klassisk värme för att värma upp kokzonen, dock mer effektivt än gjutjärn och är enklare att hålla rent då det är en plan yta.
  3. Induktion: ...
  4. Gas: ...
  5. Ugnen:

Vad är Booster på induktionshäll?

Power Booster-funktionen på den här modulhällen ger snabb och intensiv värme när du behöver det och gör att kastrullen blir fräsande het eller att vatten kokar på nolltid.