:

Vad kostar det att förkorta en klocka?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att förkorta en klocka?
  2. Vad är Mesh armband?
  3. Hur mycket kostar det att serva en klocka?
  4. Hur fungerar Viklås?
  5. Hur stänger man en klocka?

Vad kostar det att förkorta en klocka?

Detta får du hjälp med i din närmaste Ur&Penn-butik och kostnaden ligger på 249 kr. Vanligtvis är detta något som vår butikspersonal kan hjälpa dig med direkt, men om det finns andra serviceärenden före i kön kan det hända att du får vänta en stund. Välkommen till din närmaste Ur&Penn-butik!

Vad är Mesh armband?

Mesharmband är i regel tunna och delikata. Så till skillnad från deras kusin, den klassiska stållänken, så passar de bäst ihop med lite mer eleganta ur. Ett mesharmband till en stor och kraftig Omega Seamaster skulle t.

Hur mycket kostar det att serva en klocka?

Ett ungefärlig pris på service av en analog automatisk klocka är 30 kronor.

Hur fungerar Viklås?

Viklås. Ett viklås, eller ett placeringsspänne, faller ihop på sig själv och låses genom att pressas samman. På de flesta av våra modeller är ett viklås utrustat med olika hål som används för justering (som du kan se på bilden), vilket passar om man vill justera armbandet ett par millimeter.

Hur stänger man en klocka?

Tag ett stadigt tag om urverket och skruva sedan motsols tills locket släpper. När locket sitter löst kan du skruva upp resten med hjälp fingrarna. Om du har en vanlig slät baksida eller om baksidan inte är runt så är locket dittryckt. Ta en vass skruvmejsel och tryck mot kanten och bänd så ploppar locket bort.