:

Vart finns boba tea i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Vart finns boba tea i Sverige?
  2. Vilken Boba är godast?
  3. Var kan man köpa boba tea i Malmö?
  4. Vad är Boba gjord av?
  5. Vart kan man köpa Boba Tea Borås?

Vart finns boba tea i Sverige?

Boba Tea Sverige erbjuder i dagsläget bubble tea café-guiden för Stockholm, Göteborg, Gävle, Jönköping, Norrköping, Örebro, Helsingborg, Uppsala, och Malmö som har boba tea och andra asiatiska desserter i sitt sortiment.

Vilken Boba är godast?

Smaksatta enkla siraper är det mest populära smaksättningsalternativet för boba tea, eftersom att de lätt kan blandas i kallt mjölkte. Några populära fruktiga alternativ för bubble tea inkluderar: Passionsfrukt. Jordgubbe.

Var kan man köpa boba tea i Malmö?

The Tea House befinner sig i Emporia köpcentrum och har ett stort utbud av boba tea! Butiken har över 35st olika te-variationer och över 16st boba toppings (tapioka, gelé och frukt popping pearls). Det innebär att du alltid kan testa en helt ny bubble tea smak när du handlar på Emporia!

Vad är Boba gjord av?

De pärlliknande mörka kulorna är små ätbara mjuka bollar som oftast görs av tapiokastärkelse. Alternativt kan man ha i olika bär- och fruktsmakande pärlor som består av stärkelse, socker och juice. Boba-pärlorna är glutenfria och veganska.

Vart kan man köpa Boba Tea Borås?

Tea Smile befinner sig centralt i Borås och är en del av Chicken & Bones. De erbjuder flera variationer av smaker av boba. De har smaker som papaya, ananas, o´boy, melon m.m. Här finns det säkert en smak för som passar dig. De erbjuder sina boba tea i två olika storlekar för stora och små.