:

Är WYPE bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är WYPE bra?
  2. Hur fungerar Readly?
  3. Vad finns mer än Readly?
  4. Vad kostar Readly per månad?
  5. Kan man ha Readly på datorn?
  6. Hur många enheter kan man ha Readly på?

Är WYPE bra?

Dina Wype-funktioner Du kan enkelt spara artiklar som du vill läsa senare. Du kan alltid läsa dina tidningar offline när du är på resande fot. Mobilartiklar där du bland annat kan välja textstorlek efter behov säkerställer en bra läsupplevelse. ... Du kan alltid läsa dina tidningar offline när du är på resande fot.

Hur fungerar Readly?

Vad är Readly? ... Ett abonnemang hos Readly ger dig obegränsad tillgång till fler än 5000 titlar i en och samma app. Du kan läsa både nya och gamla nummer, ladda ner magasin för att läsa offline när du saknar internetåtkomst och dela abonnemanget med hela familjen på upp till 5 olika enheter - det är Readly!

Vad finns mer än Readly?

Precis som Readly, erbjuder Ztory ett stort antal tidningar, svenska och utländska. Månadskostnaden är 99 kronor och de har ingen bindningstid. ... Det går även att ladda ner tidningar och böcker för att läsa dem offline. Appen finns att ladda ner på App Store eller Google Play.

Vad kostar Readly per månad?

Efter en provperiod på fjorton dagar kostar Readly 99 kronor i månaden. För det får du tillgång till hela utbudet, utan extra kostnad, och utan någon bindningstid.

Kan man ha Readly på datorn?

Med vår webbversion Readly Go (https://go.readly.com) kan du läsa via laptop och dator. Readly Go skiljer sig något från appen för mobil och surfplatta.

Hur många enheter kan man ha Readly på?

Ett Readly-konto går att använda på upp till fem enheter samtidigt. Logga in med samma mailadress och lösenord på varje enhet för att komma åt läsningen. Är ni inloggade på fem enheter och loggar ut från appen på en enhet så kan man logga in på en ny enhet.