:

Är det värt att göra Keratinbehandling?

Innehållsförteckning:

  1. Är det värt att göra Keratinbehandling?
  2. Är keratin behandling bra för håret?
  3. Hur länge varar Keratinbehandling?
  4. När kan man tvätta håret efter Keratinbehandling?
  5. Vad är keratin behandling?
  6. Hur länge håller YumiLashes?
  7. Kan man slinga håret efter Keratinbehandling?

Är det värt att göra Keratinbehandling?

Keratin är ett protein som finns naturligt i hår, hud och naglar. Proteinet lägger sig som ett lager på hårstrået och skyddar den känsliga insidan. När detta lager ligger platt på hårstrået ser håret mer glansigt ut.

Är keratin behandling bra för håret?

Kerasilk Keratin Treatment är en keratinbehandling som verkar på djupet – den förbättrar hälsan på färgat/slingat hår, konditionerar och sluter fjällskikten i håret samt minskar friss och ger mer glans till hårstrået. ... Behandlingen passar dig med frissigt, skadat eller svårarbetat hår.

Hur länge varar Keratinbehandling?

Kerasilk Keratin Treatment kommer att hålla upp till 10-12 veckor om efterbehandling används. Kerasilk Keratin Treatment är en kumulativ behandling, ju mer du använder den desto friskare och längre håller den.

När kan man tvätta håret efter Keratinbehandling?

Duscha håret först 72 timmar efter behandlingen. Efter 3 dagar kan du tvätta håret med Cocochoco Sulfatfri Schampo och Conditioner. Du bör inte duscha eller blöta håret på 72 timmar. Du bör inte styla ditt hår alls, dvs inte locka, inte ha hästsvans, inte sätta upp eller böja håret på något sätt.

Vad är keratin behandling?

Keratin ger styrka, struktur och därmed elasticitet för att skydda mot skador. Det är av detta skäl som keratin har haft en positiv effekt för både skörhet och hälsa. Keratin är det vanligaste proteinet i huden och bygger upp cellskelettet i hudcellerna.

Hur länge håller YumiLashes?

YumiLashes är räddningen för dig som skadat dina fransar med lash lift, dåliga fransförlängningar, uttorkande mascaror, fransuppböjare och annat slitage. Resultatet är omedelbart och ger dig böjda, mörka ögonfransar som är glansigare och mer välmående. Resultatet varar i ca 6-12 veckor.

Kan man slinga håret efter Keratinbehandling?

Ja, du kan färga håret både innan och efter. ... Vi rekommenderar istället att färga håret efter keratinbehandlingen. Blekning/slingor: 2 veckor innan eller efter behandlingen.