:

Kan man lita på Allente?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lita på Allente?
  2. Är Allente seriöst?
  3. När slutar Viasat fungera?
  4. Har Allente problem?
  5. Varför Allente?
  6. Är Viasats bredband bra?
  7. Har Canal Digital problem?

Kan man lita på Allente?

Vad du än gör, välj aldrig allente! Ett skämt till bolag! Höga priser och helt stört dåligt bemannad kundsupport. ... Undvik detta bolag om du har andra alternativ.

Är Allente seriöst?

Har aldrig varit med om en så inkompetent kundservice. Kundservice verkar inte att fått något utbildning alls och kan absolut inte lösa något. Skulle aldrig köpa något mer från detta företag.

När slutar Viasat fungera?

Nent Group, med Viasat-kanalerna, förlorar från och med säsongen 2021/22 rättigheten. – Priset var helt enkelt för högt, säger Per Nunstedt, sportchef på Nent Group. Champions League har mer eller mindre blivit synonymt med Ola Wenström och hans kollegor i Viasat-kanalerna.

Har Allente problem?

Kontrollera att det sitter ett Allente-kort i kortläsaren. Kontrollera att programkortet sitter åt rätt håll. Gör boxen strömlös och ta ut programkortet. Återanslut strömmen och låt boxen starta upp utan kortet i.

Varför Allente?

Vad är bakgrunden till namnet Allente? Allente står för All ente(rtainment). Tanken är att bygga på vår passion för innehåll och underhållning, samt på vårt kvalitetsarv och varumärkeslöfte. Vi står för alla de saker vi söker efter när vi letar efter bra underhållning att se och dela med andra.

Är Viasats bredband bra?

Förmodligen världens sämsta bredbands/tv leverantör. Extremt dålig service och kastar på en massa extra dolda kostnader. Sämsta ja haft o göra med i hela mitt liv!!!!!!! Viasat via open infra i Vaxholm fungerat dåligt.

Har Canal Digital problem?

Vi har uppdaterat mjukvaran i OnePlace Den nya mjukvaran läses in i din box automatiskt och löser några kända problem. Dessa problem med OnePlace är nu lösta med den nya mjukvaran: Att Inspelningar saknar ljud. Att man inte hittar sin box när man ska göra en fjärrinspelning via Canal Digital-appen.