:

Vad väger Billy bokhylla?

Innehållsförteckning:

  1. Vad väger Billy bokhylla?
  2. Hur djup är Billy bokhylla?
  3. Vad kostar en Billy bokhylla?
  4. Finns det dörrar till Billy bokhylla?
  5. Hur hög är Billy bokhylla?
  6. Hur gammal är Billy bokhylla?
  7. Hur djup är en bokhylla?
  8. Vad kostar en Billy?
  9. Hur lång är en Billy bokhylla?

Vad väger Billy bokhylla?

Produktinformation

Varumärke‎Ikea
Färg‎Vitt
Produktens mått‎108 x 28.8 x 14.61 cm; 19.5 Kilogram
Material‎Trä
Tillverkare‎IKEA

Hur djup är Billy bokhylla?

Dessutom är hyllorna 40 cm djupa medan Billy har ett djup på 29 cm. Summa summarum kan din bokhylla bli 3,00 bred och 2,30 hög.

Vad kostar en Billy bokhylla?

Där är Billy billigast I Egypten är den mer än dubbelt så dyr och kostar cirka 870 kronor. I Sverige kostar samma vita standardhylla som är 80 centimeter bred och 202 centimeter hög 499 kronor vilket i princip är genomsnittspriset på hyllan enligt Bloomberg.

Finns det dörrar till Billy bokhylla?

Produktinformation. En täckt dörr döljer dina saker och skyddar dem från damm. En enkel enhet kan vara tillräcklig förvaring för ett begränsat utrymme eller grunden till en större förvaring om dina behov förändras. Justerbara gångjärn gör att du kan att anpassa dörrarna i höjd- och sidled.

Hur hög är Billy bokhylla?

Hyllan finns i flera olika storlekar, både bredd- och höjdmässigt. Från början fanns Billy bara i färgerna ek och furu och bredden 90 och 60 cm, i dag tillverkas den i bredden 80 och 40 cm samt höjden 2 cm.

Hur gammal är Billy bokhylla?

De flesta svenskar har eller har haft en Billy stående hemma. Totalt har cirka 50 miljoner hyllor sålts över hela världen sedan lanseringen 1978. De flyttbara hyllplanen gör den lätt att anpassa efter behov.

Hur djup är en bokhylla?

Som tumregel bör hyllan vara 23 centimeter djup och ha cirka 30 centimeter upp till nästa hyllplan för att böcker i standardstorlek ska få plats. Om du samlar på rejäla så kallade coffee table books kan du dock behöva upp till 50 centimeter till nästa hylla.

Vad kostar en Billy?

Billys. 170 g. Jfr-pris 70.29 kr/kg.

Hur lång är en Billy bokhylla?

BILLY Bokhylla, vit, 80x28x202 cm - IKEA.