:

När kan man byta mobil?

Innehållsförteckning:

  1. När kan man byta mobil?
  2. När kan man byta telefon på Telenor?
  3. Kan man byta telefon med abonnemang?
  4. Vilka telefoner har Telenor?
  5. När kan man byta telefon Telia?
  6. När kan man byta abonnemang på Telia?
  7. När kan man byta telefon på Telia?
  8. Hur ofta ska man byta mobil?
  9. Kan man byta telefon hos Comviq?

När kan man byta mobil?

När du har haft din mobil 12 månader kan du uppgradera till en ny, utan att det kostar något extra. Här kan du kolla när du kan uppgradera din mobil hos oss.

När kan man byta telefon på Telenor?

När du köper din mobil hos Telenorkan du enkelt uppgradera den till en nyare modell när du vill. Efter 12 månader kan du göra det utan extra kostnad. När du väl bestämt dig så kontrollerar du din gamla mobil så den fungerar som den ska. Har den vissa skador får du betala en summa vid uppgraderingen.

Kan man byta telefon med abonnemang?

Du har möjligheten att få ut en ny hårdvara tidigast 3 månader innan den befintliga bindningstiden går ut. Om du har mer än tre månader kvar av abonnemanget kan du köpa ut resterande bindningstid och på så sätt förlänga ditt abonnemang med en ny telefon i förtid.

Vilka telefoner har Telenor?

iPhone 13 Pro Max

  • iPhone 13 Pro Max.
  • Laptop på köpet. Galaxy Z Flip3.
  • iPhone 13 Pro.

När kan man byta telefon Telia?

Du kan enkelt och smidigt byta till ny mobil när det passar dig: Köp en mobil med Komplettabonnemang och gå med i Byt Mobil-programmet* Efter 12 månader kan du byta den mot en ny. Halva ursprungsvärdet på din mobil dras av mot den nya.

När kan man byta abonnemang på Telia?

Med högst tre månader kvar av bindningstiden kan du binda om dig generellt, annars måste du begära slutfaktura och betala av resterande bindningstid för att kunna binda dig på nytt. Det brukar ju gå att byta till dyrare abonnemang även vid bindningstid. Det tjänar ju Telia på.

När kan man byta telefon på Telia?

Köp en mobil med Komplettabonnemang och gå med i Byt Mobil-programmet* Efter 12 månader kan du byta den mot en ny. Halva ursprungsvärdet på din mobil dras av mot den nya. Genomför bytet enkelt i butik eller via vår kundtjänst på telefon 90 200.

Hur ofta ska man byta mobil?

Brukar bli drygt ett år mellan tillfällena. Köper bara toppmodeller men har förmånen att kunna ta det via mitt jobb.

Kan man byta telefon hos Comviq?

Jag har mindre än tre månader bindningstid kvar på min avbetalning - kan jag förlänga den och köpa en ny mobil? Ja, om du har köpt ett abonnemang tillsammans med en mobil och har mindre än tre månaders bindningstid kvar så kan du förlänga ditt abonnemang och därmed köpa en ny mobil med avbetalningsplan.