:

Hur djup är Pax?

Innehållsförteckning:

  1. Hur djup är Pax?
  2. Vad kostar garderober?
  3. Var kan man köpa garderober?
  4. Hur mäter man boarea?
  5. Hur mäta man skjutdörrar?
  6. Vad är PAX garderob?
  7. Hur hög är sockeln på Pax?
  8. Vad menas med platsbyggd garderob?

Hur djup är Pax?

Bredden är 50 cm, 75 cm eller 100 cm och djupet är antingen 35 cm eller 58 cm. PAX stommarna finns i tre olika färger – vit, svartbrun och vitlaserad ekeffekt.

Vad kostar garderober?

Kostnaden varierar självklart beroende på vilken design du väljer på garderoben och vilka material du vill ha. Räkna med att det går på cirka 15.000 – 20.000 kronor ink. moms utan ROT-avdrag. Du kan alltid kika in på proffsbyggare.se om du vill se exakt hur mycket ditt projekt kommer kosta.

Var kan man köpa garderober?

På JYSK hittar du ett stort sortiment av garderober i många olika modeller, storlekar och former. Du kan till exempel satsa på en enkel vit garderob, en garderob med skjutdörrar eller en spegelgarderob. Vi erbjuder också kombinerade garderober med klädstång och lådor.

Hur mäter man boarea?

Alla typer av våningsplan, utom våning med snedtak, ska mätas mellan ytterväggarnas insidor strax ovanför golvsockeln. Allt som ligger innanför ytterväggarna – även innerväggar – ska räknas med. Man ska också räkna med skåp, fläktkanaler, öppen spis etc.

Hur mäta man skjutdörrar?

Mät bredden på två ställen (vid golv och vid tak). Kom ihåg att mäta där dörrarna ska placeras, 675 mm ut från väggen om du planerar en garderob. Det djupet säkerställer att du får plats med såväl skjutdörrar som 40-djup inredning med kläder som hänger på galgar.

Vad är PAX garderob?

Inbyggda garderober hjälper dig att maximera ditt utrymme så att du kan få massor av förvaring. Våra PAX garderober är lite som inbyggda garderober, förutom att du själv kan bestämma allt – storlek, stil, dörrar och inredning som organiserar dina saker.

Hur hög är sockeln på Pax?

Sockeln är i alla fall 17 cm!

Vad menas med platsbyggd garderob?

Det fina med platsbyggda garderober är att de inte behöver vara helt rektangulära, utan kan följa rummet i till exempel ett hörn eller på en rundad vägg. Det ger möjligheten att skapa en garderob som helt och hållet smälter in i rummet och blir som en naturlig del av det.