:

Är Viking bra sängar?

Innehållsförteckning:

  1. Är Viking bra sängar?
  2. Hur länge håller en viking säng?
  3. Är Mio sängar bra?
  4. Vilken Kontinentalsäng?
  5. Hur ofta ska man vända på madrassen?
  6. Hur ofta ska man vända madrassen?

Är Viking bra sängar?

Ett köp av Vikings kontinentalsäng Rosendal, garanterar dig en skön och stabil sömn där du får stöd på de rätta zonerna. Du kan själv skräddarsy sängen med gavel, ben och färg. Vissa val ingår dock inte i priset utan måste köpas till separat. Med denna kontinentalsäng får du verkligen valuta för pengarna.

Hur länge håller en viking säng?

När man bygger, monterar och testar varje säng in i minsta detalj, ja då vågar man också lova att sängen håller. Därför lämnar vi på Viking 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott, samt 5 års garanti på motorer till ställbara sängar.

Är Mio sängar bra?

Mio markerar sin position som marknadsledande på sängar i Sverige med ännu en "Bäst i test"-säng. Laboratorietest genomfört av Testfakta avslöjar att Mios Roma Supreme är bästa kontinentalsängen i standardklassen. Återigen har en av Mios sängar utsetts till bäst i test av Testfakta.

Vilken Kontinentalsäng?

En kontinentalsäng är en säng som är uppbyggd i flera lager. Den består normalt av tre lager, varav det nedersta är en ramsäng, som utgör botten på sängen. Därefter kommer ett lager med en resårmadrass, och överst ligger en bäddmadrass, som antingen har en kärna av så kallat memoryfoam, eller latex.

Hur ofta ska man vända på madrassen?

A: Vi rekommenderar att du vänder din madrass 4 gånger per år för att öka madrassens levnadstid.

Hur ofta ska man vända madrassen?

För att din bäddmadrass ska hålla längre är det viktigt att vända och vrida på den ett par gånger per kvartal.