:

I vilka länder finns Max restaurang?

Innehållsförteckning:

  1. I vilka länder finns Max restaurang?
  2. Hur många Max finns det i Sverige?
  3. Vilket land är Max ifrån?
  4. Finns Max i Oskarshamn?
  5. Hur många Mc Donalds finns det i Sverige?
  6. Hur många Burger King finns det i Sverige?
  7. Finns Max Hamburgare utomlands?
  8. Är max ett aktiebolag?

I vilka länder finns Max restaurang?

Vi har restauranger i Sverige, Norge, Danmark och Polen. Du hittar även MAX restauranger i Egypten, vilka drivs av franchisetagare.

Hur många Max finns det i Sverige?

Med en omsättning på 3,6 miljarder kronor är vi idag Sveriges näst största burgarkedja. Och vi har inte slagit oss till ro. Idag finns 142 restauranger i Sverige . Vi har 7 restauranger i Norge, 16 i Polen och i Danmark har vi 4 restauranger.

Vilket land är Max ifrån?

Max Burgers Aktiebolag, tidigare Max Hamburgerrestauranger AB, är en svensk hamburgerkedja som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson. År 2021 hade hamburgerkedjan 139 restauranger i Sverige, elva i Polen, sju i Norge, fyra i Danmark, och tre i Egypten som drivs genom franchising.

Finns Max i Oskarshamn?

Max vill till Oskarshamn. Men burgarkedjan har inte lyckats hitta rätt läge – än. – Inom sinom tid ska vi nog komma till Oskarshamn också, säger etableringschefen Henrik Lejon.

Hur många Mc Donalds finns det i Sverige?

45 år senare är vi Sveriges största restaurangkedja och Sveriges mest besökta restaurang. McDonald's har 12 000 medarbetare, en omsättning om över 5 miljarder kronor och över 400 000 gäster serveras dagligen på någon av landets ca 210 restauranger.

Hur många Burger King finns det i Sverige?

På den svenska marknaden finns 114 Burger King-restauranger i Sverige och 35 i Danmark. NSP äger och driver 44 restauranger i Sverige och 17 i Danmark. Burger King är rankat som den tredje största hamburgerkedjan i Sverige.

Finns Max Hamburgare utomlands?

2011 öppnade första restaurangen utanför Sverige i Norge och idag finns det tre restauranger där. 2012 etablerade Max sig i Dubai och den första restaurangen i Danmark slog upp portarna i mars 2013. Utan tvekan kommer Max att fortsätta vinna smaklökar världen över.

Är max ett aktiebolag?

MAX är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson. Som familjeföretag har vi målet att finnas kvar i många generationer.