:

Vad kostar synsams abonnemang?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar synsams abonnemang?
  2. Vad kostar det att köpa ut glasögon Synsam?
  3. Vad kostar Glasögonabonnemang?
  4. Varför är Synsam så dyr?
  5. Är Synsam dyra?
  6. Vad kostar själva glasen till glasögon?
  7. Vad kostar det att hyra glasögon?
  8. Vad kostar glasögon på Synoptik?
  9. Hur mycket kostar ett par glasögon?

Vad kostar synsams abonnemang?

Månadskostnaden på ditt abonnemang baseras på hur många och vilka glasögon du bestämmer dig för. Men beror också på vilken glaskvalité och slipning du väljer eller behöver. Den lägsta månadskostnaden är 50 kr/mån med en totalkostnad på 1200 kr. Den lägsta månadkostanden utgår från ett begränsat antal bågar för D.

Vad kostar det att köpa ut glasögon Synsam?

3.3 Om Kunden inte är nöjd med glasögonen, har Kunden rätt att under 100 dagar från Utlämningsdagen byta glas och bågar utan extra kostnad.

Vad kostar Glasögonabonnemang?

Räkna ut din månadskostnad

Pris per glasögon efter kampanjrabattMånadskostnad per par
upp till 1.000 kr45 kr
2.0 kr150 kr
2.501 - 3.500 kr190 kr
3.501 - 4.500 kr230 kr

Varför är Synsam så dyr?

De äldsta butikerna har över hundra års erfarenhet och kunskap i ryggen. Vår nära och ofta långa kontakt med dig som kund i kombination med det senaste inom mode, sortiment, teknik och undersökningsmetoder gör Synsam till ett klokt och tryggt val – både för dig och dina ögons skull.

Är Synsam dyra?

Synsams enklaste glas är fortfarande upp till fyra gånger så dyrt som likvärdiga eller till och med något bättre glas från lågprisalternativen i jämförelsen. – Synsam är ingen lågpriskedja och konkurrerar inte enbart utifrån pris, säger Håkan Broman.

Vad kostar själva glasen till glasögon?

Välj själv om du vill betala direkt eller prenumerera till en fast, låg månadskostnad....Så mycket kostar dina glasögon.

Smart 1 parEnkelslipadeProgressiva
Standard-glas:110 kr/mån230 kr/mån
Smartast 3 parEnkelslipadeProgressiva
Tailored-glas:250 kr/mån440 kr/mån
Comfort-glas:170 kr/mån370 kr/mån

Vad kostar det att hyra glasögon?

Du betalar en låg, fast månadskostnad från bara 90 kr/månad för enkelslipade glasögon och från 170 kr/månad för progressiva glasögon. Priset beror på vilka, och hur många, glasögon du väljer.

Vad kostar glasögon på Synoptik?

Det finns flera olika varianter av progressiva glas med olika behandlingar och i olika prisklasser. Prata därför med våra optiker om hur just ditt synfel påverkar glasets prestanda. Hos Synoptik kan du köpa progressiva glas från 1.700 kr och uppåt, pris för båge tillkommer.

Hur mycket kostar ett par glasögon?

Om undersökningen visar att du behöver det, har du rätt till terminalglasögon som är anpassade för ditt bildskärmsarbete (Arbetsmiljöverkets föreskrifter AFS1998:5). Glasögonen ska vara arbetsredskap och innebär inga kostnader för dig. Arbetsgivaren betalar både synundersökningen och för grundutförande av glasögon.