:

Kan man lita på VitaePro?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lita på VitaePro?
  2. Hur bra är VitaePro egentligen?
  3. Har VitaePro dokumenterad effekt?
  4. Är VitaePro?
  5. Hur bra är Flexovital?
  6. Vem gör reklam för VitaePro?

Kan man lita på VitaePro?

Vitaepro påstås, enligt reklamen, innehålla "trygga och rena ingredienser". Expressen kan i dag avslöja att Livsmedelsverket har fått in åtta rapporter om misstänkta allvarliga biverkningar av preparatet senaste åren.

Hur bra är VitaePro egentligen?

Studier har visat att antioxidanterna som vi använder i VitaePro, vitamin C och E samt selen, bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress. Vetenskapliga studier har visat att de aktiva ingredienserna i VitaePro har flera olika effekter.

Har VitaePro dokumenterad effekt?

Det här är ett påstående som görs i både deras TV-reklam och på deras hemsida. När någon påstår att ”vår produkt har dokumenterad effekt” ger det sken av att just deras produkter är testade. I detta fall som om att man utfört forskning på just Vitaepro. Men så är det inte.

Är VitaePro?

VitaePro är ett unikt kosttillskott med ingredienser som är trygga, rena och noggrant testade. Komplettera din kost med VitaePro och få i dig astaxanthin, zeaxanthin, lutein, Boswellia serrata, olivolja-polyfenoler, selen, vitamin C, D, E och B12 samt omega 3-fettsyror.

Hur bra är Flexovital?

FLEXOVITAL + RÖDBETA innehåller naturliga ämnen som är bra för lederna, blodkärlen och musklerna. Blodkärlen: Vitamin-C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion. ... Reducerar trötthet: Magnesium och Vitamin-C bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Vem gör reklam för VitaePro?

VitaePro ambassadör | Louise Karlsson | VitaeLab | VitaeLab.