:

Är elmoped bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är elmoped bra?
  2. Är Viarelli GT1 bra?
  3. Är Viarelli motard bra?
  4. Vad kostar en Elmoppe?
  5. Hur länge håller en el moped?
  6. Vilken Viarelli är bäst?
  7. Vad har Viarelli för motor?
  8. Är Peugeot kisbee bra?
  9. Är Masaru bra?
  10. Är Sym ett bra märke?

Är elmoped bra?

Elmopeder blir alltmer populära och det är med rätta! De är miljövänligare och framförallt mycket billigare i drift än en konventionell bensindriven moped. Ett annat stort plus med en elmoped är att de är så tysta och de passar utmärkt för både stadslivet samt för dig som bor utanför stan.

Är Viarelli GT1 bra?

Viarelli GT1 är en av Sveriges mest sålda mopeder. Den höga kvalitén till ett väldigt lågt pris har bäddat för framgången. En tidlös modell som passar alla, unga som gamla, stora som små. GT1 är en av våra instegsmodeller och ger ohämmad körglädje och bra prestanda utan att tumma på de nödvändigaste kraven.

Är Viarelli motard bra?

I högre fart hjälper dig den smäckra frontkåpan att hålla störande fartvind till ett minimum och en bekväm sadel gör att sittställningen på MOTARD passar bra även för längre turer. I stadstrafik fungerar MOTARD mycket bra, då den är relativt kompakt och lätt att baxa runt i tät trafik.

Vad kostar en Elmoppe?

En elmoped kostar från ca 20 öre milen att köra. Det är med andra ord ett riktigt billigt alternativ till att pendla till jobb eller skola.

Hur länge håller en el moped?

Hur långt du kommer beror på 5 olika saker: - Hur mycket du har tankat. Normalt kommer du 15-20 mil på en bensinmoped och mellan 5 och 8 mil på en elmoped. Driftkostnaden för en elmoped är dock mindre då du kan "tanka" i vanligt eluttag. Och du kan även ta med ett extra batteri.

Vilken Viarelli är bäst?

"Viarelli Piccolo är med sitt extremt låga pris och sin pigga motor ett bra alternativ för den som vill komma billigt undan men ändå ha en moped med körglädje." "Viarelli Enzero är en kompetent moped utan wow-faktor. Den är perfekt för daglig pendling både för ungdomar och vuxna."

Vad har Viarelli för motor?

Den luftkylda GY6-motorn är en bränslesnål variant som ger minsta möjliga miljöpåverkan. Motorn som GT1 använder vår mest välbeprövade 4-takts motor, delvis omkonstruerad för att klara de krävande nya Euro miljökraven. GT1 är en lättstartad moped utrustad med både el- och kickstart vilket är tryggt i alla lägen.

Är Peugeot kisbee bra?

Är du ute efter en modern och robust men också pålitlig scooter som tar dig dit du vill, när du vill? Kisbeen har ett rökfärgat sportvisir och skjutsfotpinnar som dessutom är infällbara. ... Perfekt om du har passagerare med!

Är Masaru bra?

Bra mopeder samt fantastisk service. Registrerade sin Trustpilot-profil: maj 2017.

Är Sym ett bra märke?

Som en av världens största scootertillverkare har SYM uppnått en enorm framgång över hela världen tack vare deras engagemang för forskning och utveckling av sina skoter, både 2T och 4T. ... En av deras toppmodeller är SYM JET 50, som har varit överst på listorna i många år.