:

Hur bra är Telenor mobilt bredband?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är Telenor mobilt bredband?
  2. Är Tele2 bredband bra?
  3. Är Hallons mobila bredband bra?
  4. Är Com Hem bredband bra?
  5. Vad tycker folk om Tele2?

Hur bra är Telenor mobilt bredband?

Telenor erbjuder bra täckning till 99,9 procent av befolkningen. Det gör det möjligt för dig att surfa på ditt mobila bredband i stort sett var du än befinner dig.

Är Tele2 bredband bra?

Tele2 är en bra operatör, har varit kund hos de ett längre tag. Har även arbetat inom organisationen och känner till väl hur företaget fungerar. Som operatör fungerar Tele2 riktigt bra; snabbt och stabilt nät, aldrig haft problem med fakturor, bra abonnemang med höga datamängder osv.

Är Hallons mobila bredband bra?

Hallon använder sig av Tres stora när vad gäller både mobiltelefoni samt sitt mobila bredband. De har bra täckning över hela Sverige och i tätorter surfar du med högsta hastighet. Det är ett stabilt och säkert nät och därför kan man inte se Hallon som en liten operatör i den meningen.

Är Com Hem bredband bra?

Hos Com Hem surfar du enbart med fast bredband upp till nutidens högsta hastighet, 1000 Mbit/s, och bredbandet är även mycket stabilt i de flesta hushåll. Dessa två faktorer i kombination med Com Hems utbredda infrastruktur har gjort att Com Hem är en av Sveriges absolut största bredbandsleverantörer.

Vad tycker folk om Tele2?

Snabbt svar hos kundtjänst. Bra bemötande och bra priser och erbjudande. Mycket nöjd med Tele2 som leverantör.