:

Är Subaru Forester en bra bil?

Innehållsförteckning:

  1. Är Subaru Forester en bra bil?
  2. Vad tycker ni om Subaru Forester?
  3. Vad kostar en ny Subaru Forester?
  4. Har Subaru någon laddhybrid?
  5. Är Subaru Legacy en bra bil?
  6. Har Subaru Forester kamkedja?
  7. Vad är lineartronic?
  8. Vad kostar en ny Subaru?
  9. Vad kostar en ny Subaru Outback?
  10. Har Subaru någon elbil?

Är Subaru Forester en bra bil?

Subaru Forester är likt andra Subarumodeller erkända för sin driftssäkerhet men gör en felsökning innan begagnatköp. Forester av senaste generation har hög säkerhetsnivå med högsta betyget, fem stjärnor, i EuroNCAP:s krocktest.

Vad tycker ni om Subaru Forester?

Subaru Forester är ett av de bästa köpen i lilla suv-klassen. Hög kvalitet, körglädje och bra 4WD-system ger mycket nöjda bilägare.

Vad kostar en ny Subaru Forester?

Majoriteten av våra Forester har bensin som bränsle men det finns också ett mindre antal diesel. Snittet för våra Subaru Forester är att bilen är tillverkad 2017, har gått 8 677 mil och snittpriset är 222 984 kr.

Har Subaru någon laddhybrid?

Det finns inte ens någon laddhybrid i modellprogrammet. Men snart ska Subaru lansera märkets första elbil. För att spara pengar sker utvecklingen tillsammans med Toyota och plattformen som ska användas heter e-TNGA. Subaru Solterra, som elbilen heter, blir ungefär lika stor som dagens suv-modell Forester.

Är Subaru Legacy en bra bil?

Subaru Legacy är en kul bil att köra, speciellt i dåligt väglag eller på grusvägar. Då går bilen mycket stabilt, tack vare ett bra 4WD-system och skarp styrning. En finess som kan finnas på manuellt växlade exemplar är lågväxel, vanligt på terrängbilar. Subaru är dock ensam om det i sin storleksklass.

Har Subaru Forester kamkedja?

Den senaste generationen Boxermotorer, som återfinns i Subaru Forester, har enligt Subaru en underhållsfri kamkedja. Motorn har både en mer effektiv förbränning och ett förbättrat vidmoment jämfört med tidigare generationer.

Vad är lineartronic?

– Med Lineartronic blir det lättare att köra. När motståndet blir större under hjulen växlar automatväxeln steglöst och jämnt till en lägre växel, vilket alltid är en stor fördel vid terrängkörning. Med manuell växellåda krävs mjuka växlingar för att däcken inte ska börja spinna.

Vad kostar en ny Subaru?

214.900 kronor är grundpriset för nya Subaru Impreza. Nu är svenska priset bestämt på bilen som gör comeback i Sverige.

Vad kostar en ny Subaru Outback?

Instegsversionen Adventure kostar i Sverige från 374 900 kronor. Toppvarianten Touring kostar från 429 900 kronor. Field-varianten, som du ser överst i artikeln, kostar från 399 900 kronor.

Har Subaru någon elbil?

2022 lanseras Subarus nya elbil Solterra. En batteridriven suv som erbjuder allt det du har lärt att förvänta dig av en Subaru: högsta säkerhet, tillförlitlighet, den självklara fyrhjulsdriften och standardutrustning på högsta nivå.