:

Vart kan man resa med tåg?

Innehållsförteckning:

  1. Vart kan man resa med tåg?
  2. Var köper man interrailkort?
  3. Varför resa med tåg?
  4. Vad kostar det att åka tåg till Paris?
  5. Hur mycket kostar det att åka till Italien?
  6. Vad kostar det att åka tåg till Spanien?
  7. Vad kostar det att tågluffa med barn?

Vart kan man resa med tåg?

Och tack vare den väl utbyggda europeiska järnvägen är smidigt smidigt att åka med tåg till Berlin, Köpenhamn, Oslo, Paris, Amsterdam och många fler europeiska storstäder.

Var köper man interrailkort?

Vi samarbetar med Europarunt.se för att erbjuda dig möjlighet att köpa Interrailkort på ett enkelt och smidigt sätt. På deras hemsida får du också många bra tips för hur din tågluff blir ett minne för livet.

Varför resa med tåg?

Tågresor är miljövänligt Första punkten på listan över fördelarna med att resa med tåg är förstås miljöaspekten. Idag är tåg det transportmedel som ger minsta möjliga påverkan på miljön. Tåget använder sig av lite energi som dessutom är miljövänligt producerad och det producerar inga luftföroreningar.

Vad kostar det att åka tåg till Paris?

Priser för att ta tåget från Sverige till Paris Att resa med tåg från Sverige till Paris kostar cirka 3700 SEK tur och retur om du väljer det fördelaktiga Interrailkortet med fem resdagar inom en period på femton dagar. Du får då platsbiljetter på samtliga tåg.

Hur mycket kostar det att åka till Italien?

Här är bästa priserna på resor till städer i Italien....Destinationer i Italien.

Alghero fr 1 049 krBari fr 1 070 kr
Bologna fr 597 krBrindisi fr 894 kr
Catania fr 1 186 krFlorens fr 1 276 kr

Vad kostar det att åka tåg till Spanien?

Det finns två direkta tåg med en restid på cirka 6,5 timmar. Tågbiljetter är tillgängliga från 49 EUR. Du hittar det exakta schemat och priserna via våra bokningslänkar.

Vad kostar det att tågluffa med barn?

Det finns även ungdomskortet gäller 12 – 27 år, vuxenkort 28 – 59 år, familjekort (två barn gratis under 12 år) och seniorkort 60 år och över. Priexempel (2019) för 2 vuxna + 2 barn under 12 år: 3 resdagar inom en månad från 5.128, 5 resdagar inom en månad från 6.488 kr, 10 resdagar inom två månader från 8.988 kr.