:

Hur länge håller Tanrevel?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge håller Tanrevel?
  2. Hur mycket ska jag fylla min Tanrevel?
  3. Hur ofta Tanrevel?
  4. När kan man sova efter Tanrevel?
  5. När kan man tvätta ansiktet efter Tanrevel?
  6. Hur mycket kostar Tanrevel?

Hur länge håller Tanrevel?

Hur länge håller en Tanrevel flaska? En flaska innehåller 60 ml och beräknas räcka till ungefär 20-40 applikationer. Det beror ju dock på hur mycket du använder och hur ofta du sprayar. Flaskans hållbarhet är 8 månader från att du öppnat den.

Hur mycket ska jag fylla min Tanrevel?

Vid första användningen så använder du Tanrevel i 1-2 minuter efter det så räcker det med att fylla på i 30-40 sekunder varannan dag för bästa resultat.

Hur ofta Tanrevel?

För att underhålla färgen kan du använda din Tanrevel ungefär en minut varje dag. P.S kom ihåg att brun-utan-sol försvinner lättare i ansiktet än på kroppen eftersom det oftare utsätts för slitage som till exempel olika typer av rengöring, peeling och liknande.

När kan man sova efter Tanrevel?

Du behöver inte heller använda produkten precis innan du går och lägger dig och sova med den under natten. Tanrevel ger nämligen effekt på en till två timmar! Därför kan du applicera denna brun-utan-sol när som helst under dagen då det passar ditt schema.

När kan man tvätta ansiktet efter Tanrevel?

Testa Tanrevel här! Efter du har applicerat Tanrevel tar det ungefär 30 till 60 minuter för färgen att absorberas av huden. Vänta därför i ungefär en timme innan du tvättar av huden eller lägger på makeup.

Hur mycket kostar Tanrevel?

Lägsta pris på Tanrevel Spraytan Kit är 623 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.