:

Vad har Telenor för mailadress?

Innehållsförteckning:

  1. Vad har Telenor för mailadress?
  2. Hur är Telenors bredband?
  3. Vad tycker ni om Telenor?
  4. Är sappa bredband bra?
  5. Vad är Krypteringsavgift Telenor?
  6. Hur bra är Telenor?
  7. Vad har du för bredband?

Vad har Telenor för mailadress?

Mejladress: generellafragor.mobil@telenor.se.

Hur är Telenors bredband?

Telenor levererar fast bredband till privatpersoner såväl som till företag och fastighetsägare. Beroende på var du bor och vilket stadsnät du är ansluten till erbjuder Telenor flera olika bredbandshastigheter för sitt bredband via fiber: 100, 200, 250, 5 Mbit/s.

Vad tycker ni om Telenor?

Stabilt bredband och suverän täckning Telenors mobila bredband når 99 % av Sveriges befolkning och är så pass stabilt som ett bredband kan bli, men hur hög hastighet du kan få beror naturligtvis på hur långt ifrån masten du befinner dig och bebyggelsen mellan masten och din bostad.

Är sappa bredband bra?

Sappa har en stabil TV-leverans och vi i föreningen tycker att det fungerar utmärkt. Skulle något krångla får vi alltid ett fint bemötande av kundtjänsten. Vi är verkligen jättenöjda med Sappa". För mig är det viktigt att ha en leverantör som levererar bra kundservice och givetvis tjänster med hög kvalitet.

Vad är Krypteringsavgift Telenor?

Krypteringsavgiften är en del av månadsavgiften för våra tv-paket, men den visas separat på fakturan. Ett specifikt nummer du som kund får hos Telenor. Ett referensnummer som anges vid betalning via bank- och postgiro. Ocr-numret hänvisar till en särskild faktura.

Hur bra är Telenor?

Telenors nät når ut till 99,9 procent av befolkningen Telenor har mycket bra täckning som når ut till 99,9 procent av Sveriges befolkning.

Vad har du för bredband?

Post- och telestyrelsen har bra hjälp för dig som vill veta om du kan få bredband. Det finns en tjänst som kallas Bredbandskartan där du skriver in ditt postnummer och får svar direkt på hur det ser ut just för dig.