:

Hur bra är Ryobi?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är Ryobi?
  2. Hur bra är Dewalt?
  3. Vilken Ryobi skruvdragare är bäst?
  4. Hur bra är parkside?
  5. Är MEEC bra?

Hur bra är Ryobi?

Vridmomentet är bra och med dubbla 2,5 Ah batterier kan du jobba länge med en Ryobi R18DD3-0. ... Har du redan verktyg från Ryobi i samma serie, så att du kan använda batterierna till skruvdragaren, är det ett riktigt bra köp. Även om du får köpa till batterier är priset konkurrenskraftigt enligt oss.

Hur bra är Dewalt?

Bäst betyg för hantering och användning får Dewalt och Black & Decker. De är välbalanserade, enkla att hantera och hastighetskontrollerna är perfekt avvägda mellan hur hårt man trycker och hur snabbt de reagerar. De får även höga betyg för belysning och förvaringslösningar.

Vilken Ryobi skruvdragare är bäst?

Därmed är Ryobi R18DD7 i topp när det kommer till prestanda i den här prisklassen. Att skruva i mjuka material är förstås inga problem alls. När det kommer till funktionalitet får du alla de vanliga funktionerna hos en 18 volts skruvdragare.

Hur bra är parkside?

Parkside gör alltid jobbet PARKSIDE erbjuder inte bara många olika verktyg. Hela sortimentet har dessutom testats via strikta säkerhets- och kvalitetskontroller, och därför har du garanterat robusta ”medarbetare” när du sätter igång med nästa projekt därhemma.

Är MEEC bra?

Julas maskin Meec klarar inte att borra i trä och gick sönder i testet. Den vanlige hemmafixaren som bara ska skruva upp några tavlor eller anlägga ett altandäck behöver inte lägga flera tusen kronor på sin skruvdragare. ... Värst gick det för Meec-maskinen från Jula som gick sönder i testet.