:

Hur bra är Parsun?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är Parsun?
  2. Vem tillverkar Selva utombordare?
  3. Är Selva Yamaha?
  4. Är tohatsu en bra motor?
  5. Vem tillverkar Parsun?
  6. Hur är Parsun utombordare?
  7. Var tillverkas Selva?
  8. Är Selva utombordare bra?
  9. Vad är Selva för motor?
  10. Vilken är den bästa båtmotorn?

Hur bra är Parsun?

Parsun får utmärkelse i testet och av Praktiskt båtägande anses den vara den mest prisvärda av alla märken! De skriver "maskinerna är lika som bär.

Vem tillverkar Selva utombordare?

Yamahas och Selvas motorer är identiska i vissa storlekar. Vissa tillverkas av selva och vissa av yamaha. Inte konstigt då Yamaha äger en stor post i Selva och de samarbetat länge.

Är Selva Yamaha?

Selva 2,5-250hk fyrtaktare är exakt samma motorer som yamaha står till och med yamaha på reglage nyklar motorblock mm mm. kåpan skijer annars samma. om Yamaha släpper en helt ny modell så kanske inte selva har den det året men sen kommer det.

Är tohatsu en bra motor?

Om TOHATSU Motorerna upparbetade snabbt ett renommé som särskilt kraftfulla och driftsäkra och även idag behåller Tohatsu sin mycket starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtaktsmotorer med det allra senaste inom teknologi och miljöcertifiering.

Vem tillverkar Parsun?

Om Parsun är så lik Yamaha att reservdelar är utbytbara så är det frågan om licens där Parsun köpt rätten att tillverka antingen nuvarande eller en äldre modell av Yamaha. Hade det varit piratkopior så hade de inte kunnat säljas i Sverige. Det är ju inte så att Parsun säljs på marknader eller från bakluckor på bilar.

Hur är Parsun utombordare?

Parsun är kinas absolut största utombordsmärke Parsun tillverkar 4-takts utombordare på mellan 2.6 och 40 hk samt elektriska utombordare på mellan 4 och 20hk. Parsun tillverkar även 2-takts utombordare från 2 till 90 hk, på grund av miljökrav finns dessa dock inte att tillgå i Europa.

Var tillverkas Selva?

Selva Marine har sin tillverkning i den lilla staden TiranoÖppnas i ett nytt fönster i norra Italien. Redan 1963 startade man sin tillverkning av utombordsmotorer i större skala.

Är Selva utombordare bra?

I topp ligger Selva och Mercury med 7,9 knop medan Honda får nöja sig med 7,0 knop. Lägger vi ihop fartmomenten med en och tre personer står den italienska hingsten Selva 5 Sea Bass högst upp på pallen. Knappt en knop före Mercury och Parsun. Italienska Selva 5 hk är en udda fågel jämfört med sina konkurrenter.

Vad är Selva för motor?

Selva Marines fyrtaktare har en stark och tydlig personlighet som verkar i samklang med naturen. Användningen av sofistikerad teknik, kompakt format och modern design gör att man uppskattar Selvas utombordsmotorer i båtvärlden. XSR innebär att motorerna är individuellt optimerade.

Vilken är den bästa båtmotorn?

När det gäller motorbuller vid marschfart är Honda 100 och Yamaha 100 de klara vinnarna. Båda har inte bara lägre ljudvärden, utan även en behagligare frekvens i ljudet jämfört med Mercury och Suzuki. Standardutrustning är minst lika viktigt som prestanda och här sticker Mercury 100 ut.