:

Är Samsung Galaxy A51 bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Samsung Galaxy A51 bra?
  2. Är Samsung Galaxy A51 vattentät?
  3. Hur fungerar kameran på Samsung A51?
  4. Hur bra är Samsung A71?
  5. Har Samsung Galaxy A51 trådlös laddning?
  6. Hur stänga av Samsung A51?
  7. Är Samsung Galaxy A71 vattentät?
  8. Hur fungerar kameran på Samsung S21?
  9. Hur startar man om en Samsung Galaxy A51?
  10. När kom A71?

Är Samsung Galaxy A51 bra?

Samsung slåss mot konkurrenter som bland annat erbjuder betydligt högre prestanda för lägre priser. Galaxy A51 imponerar visserligen med bra batteritid och en ljusstark skärm. Bortom det är dock Galaxy A51 ännu ett exempel på att Samsung har svårt att konkurrera i de lägre klasserna.

Är Samsung Galaxy A51 vattentät?

Samsung Galaxy A51 är många saker, en mördande budgettelefon, en av Samsungs mest lönsamma telefoner och en gedigen liten artist, men tyvärr är det inte vattentätt.

Hur fungerar kameran på Samsung A51?

Ta klara, skarpa bilder både dag och natt med huvudkameran i din A51 - den har en ultrahög upplösning på 48MP. Som standard tar huvudkameran bilderna i 12MP-upplösning. För att ta ett foto med hela 48MP-upplösningen: 1 Gå till Kamera-appen.

Hur bra är Samsung A71?

Snygg skärm och hög komfort trots ett brett format är två av de bästa sakerna med Galaxy A71. Den 6,7 tum stora skärmen är byggd på Samsungs snygga amoled-panel med fina färger och hdr-stöd. ... Även föregångaren Galaxy A70 var ljusstarkare. Men tack vare vassa kontrasten i amoled-panelen räcker det ändå.

Har Samsung Galaxy A51 trådlös laddning?

Trådlös laddning hittar du däremot inte i den här prisklassen. Som helhet känns Samsung Galaxy A51 inte riktigt lika välbalanserad för sin prislapp som storebror A51.

Hur stänga av Samsung A51?

Håll in strömknappen och välj "Stäng av". För att starta telefonen igen håller du in strömknappen tills Android-symbolen dyker upp.

Är Samsung Galaxy A71 vattentät?

Samsung fortsätter att förlita sig på AMOLED-skärmen för att visa inkommande notiser och laddningsstatus. Slutligen är det värt att komma ihåg att Galaxy A71 inte är vattentålig.

Hur fungerar kameran på Samsung S21?

Galaxy S21 Ultras kraftfulla kamera med hög upplösning tar skarpare bilder med den nya bildsensorn på 108 MP. Avancerad remosaic-bearbetning med den nya bildsensorn på 108 MP ger bilder som är skarpare och har högre färgåtergivning. Du kan fånga varje detalj på otroligt skarpa bilder med 64 MP med Galaxy S21-serien.

Hur startar man om en Samsung Galaxy A51?

startar du om din Samsung

  1. Håll in strömknappen och välj "Stäng av".
  2. För att starta telefonen igen håller du in strömknappen tills Android-symbolen dyker upp.

När kom A71?

Med Galaxy A51 och A71 börjar Samsung rulla ut 2020 års mellanprismobiler. Samsung Galaxy S10 i all ära, men sett både till den globala försäljningen och läsarintresset här i Sverige blir Samsungs Galaxy A-serie med telefoner steget under toppskiktet allt viktigare.