:

Är Lexiskin bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Lexiskin bra?
  2. Hur ofta ska man använda Nordic Skin?
  3. Hur använder man IPL Nordic Skin?
  4. Hur använder man Lexi skin?
  5. Är permanent hårborttagning permanent?
  6. Hur använder man en IPL hemma?

Är Lexiskin bra?

Jättebra. Jättebra produkt! Bra bemötande av kundtjänst. Började se resultat efter 5 behandlingar.

Hur ofta ska man använda Nordic Skin?

Hur ofta ska du använda Nordic Skins IPL-hårborttagning? Vi rekommenderar att du använder den permanenta hårborttagaren en gång i veckan under de första 12 veckorna. Efter denna period, använd endast din IPL-hårborttagare om du någonsin känner behov av en touch-up.

Hur använder man IPL Nordic Skin?

När du ska börja din IPL behandling håller du in knappen och drar långsamt IPLen på det område du önskar ta bort hår. Se till så att behandlingsfönstret täcker alla delar av kroppen där du önskar ta bort hår på men var försiktig så att du inte behandlar samma område flera gånger om.

Hur använder man Lexi skin?

Hur använder man den?

  1. Raka området så att Lexi Skin kan nå roten av hårsäcken.
  2. Zappa & behandla vilken kroppsdel du vill.
  3. Resultat! Vad våra kunder säger. "Så tacksam för denna lösning! Jag har alltid haft rodnad och irriterad hud då jag brukade raka mig varje dag.

Är permanent hårborttagning permanent?

IPL för hemmabruk Ljuspulserna i Philips Lumea är inte fullt lika starka som de som används på salong, vilket innebär att metoden inte ger permanent hårborttagning utan behandlingen måste upprepas med jämna mellanrum.

Hur använder man en IPL hemma?

IPL för hemmabruk Ljuset absorberas av melaninet (pigmentet) i håret och omvandlas till ljusenergi (värme) som påverkar hårsäcken att gå in i en vilofas. Resultatet blir att håråterväxt förhindras under en period, samt leder till att mängden hår som växer ut gradvis minskar.