:

Finns NOCCO utomlands?

Innehållsförteckning:

 1. Finns NOCCO utomlands?
 2. I vilka länder säljs NOCCO?
 3. Vilka NOCCO finns?
 4. Vilken smak släpper NOCCO imorgon?
 5. Är NOCCO svenskt?
 6. Var tillverkas NOCCO?
 7. Hur många länder finns NOCCO i?
 8. Vilket land är NOCCO ifrån?
 9. Vad smakar alla NOCCO?
 10. Vem har startat NOCCO?

Finns NOCCO utomlands?

NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen under det svenska hälso- och träningsinriktade varumärket No Carbs Company. Vår första produkt lanserades i december 2014 och vi finns idag i sex olika produktkategorier på över 30 marknader runt om i världen.

I vilka länder säljs NOCCO?

Sveriges mest populära BCCA-dryck lanserades nyligen på fem nya marknader: Schweiz, Nederländerna, Belgien, Luxemburg och Italien. – Vi hoppas att mottagandet ska bli lika positivt som i Sverige och på övriga befintliga marknader, säger Louise Nobel, Marketing Manager på NOCCO.

Vilka NOCCO finns?

Vilka smaker finns det på Nocco

 • Nocco Hallon/Citron (Koffeinfri)
 • Nocco Raspberry Blast.
 • Nocco Päron.
 • Nocco Carnival Exotic.
 • Nocco Tropical.
 • Nocco Äpple (Koffeinfri)
 • Nocco Caribbean Pineapple.
 • Nocco Passion.

Vilken smak släpper NOCCO imorgon?

Det nya tillskottet till NOCCO +, No Carbs Companys koffeinfria dryckeskategori med 5000 mg BCAA, smakar nyplockat äpple. Liksom övriga drycker i serien är den dessutom berikad med vitaminer och är helt utan socker.

Är NOCCO svenskt?

Q – Vad är Nocco BCAA? NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen under det svenska hälso- och träningsinriktade varumärket No Carbs Company. NOCCO är berikad med sex olika vitaminer och helt fri från socker. Dryckerna finns både med och utan kolsyra och koffein.

Var tillverkas NOCCO?

Nocco tillverkas av det svenska företaget No Carbs Company och har funnits sedan 2014. Nocco finns på ett 30-tal marknader. Energidrycken tillverkas i Nederländerna.

Hur många länder finns NOCCO i?

NOCCO finns idag i över 30 länder.

Vilket land är NOCCO ifrån?

Godare träning sedan 2014. NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen av det svenska hälso- och träningsinriktade företaget No Carbs Company. Vår första produkt lanserades i december 2014 och vi finns idag på över 40 marknader.

Vad smakar alla NOCCO?

NOCCO Skum Nisse Den första nya smaken i år är Sunny Soda med smak av söt persika och syrliga hallon. Precis som övriga smaker är den berikad med BCAA (30 mg koffein, vitaminer och är dessutom helt sockerfri och vegansk.

Vem har startat NOCCO?

Jonas Pettersson grundade Nocco, No Carbs Company, 2014 med vänner. Enligt honom fanns det en efterfrågan i träningskretsar på drickbar BCAA (Branched-chain amino acid), det som heter grenade aminosyror på svenska.