:

Vart finns NA-KD i Stockholm?

Innehållsförteckning:

  1. Vart finns NA-KD i Stockholm?
  2. Vem säljer NA-KD?
  3. Vad är NAKD?
  4. Hur är Na-kd i storlek?
  5. Vart ligger na-KD lager?
  6. Vilket land kommer NAKD från?
  7. Vart producerar na-KD sina kläder?
  8. Är Na-KD säkert?
  9. Hur lång tid tar det att beställa från NAKD?

Vart finns NA-KD i Stockholm?

Nu finns det en fysisk butik på Stockholm Quality Outlet. I våran pop-up butik NA-KD hittar du de senaste trenderna och bästa styling tipsen året om! Du är i fokus i allt vi gör. Vi erbjuder dig nyheter inom mode och accessoarer varje dag, till exempel örhängen, tröjor eller denimjackor.

Vem säljer NA-KD?

NA-KD kläder säljs hos Jeansbolaget och Garderob.

Vad är NAKD?

Vi är NA-KD Vi är ett världsledande företag inom mode och e-handel. Hos NA-KD finns branschens mest drivna och talangfulla medarbetare med många års erfarenhet inom både fast fashion och high fashion. Företaget grundades år 2015 och har både samarbetat med och burits av världens mest populära influencers och kändisar.

Hur är Na-kd i storlek?

Jättefina kläder, dock är storlekarna väldigt missledande. Jag som vanligtvis bär storlek 34 i jeans, upplever att jeans i storlek 32 från NA-KD är väldigt stora. Dessutom töjs dem ut extremt mycket.

Vart ligger na-KD lager?

E-handlaren Na-kd, som säljer mode, har skrivit ett avtal med Logent och Element logic om ett nytt Nordenlager, som kommer att placeras i Landskrona. Logent kommer att sköta driften och Element logic levererar en Autostore-lösning, som till en början kommer att innehålla 100 000 backar och 100 robotar.

Vilket land kommer NAKD från?

Na-kd säljer kläder, skor, accessoarer, smink och allt annat inom kvinnligt mode. Varorna skeppas från huvudlagret i Holland till över 115 marknader. Största försäljningen sker i Tyskland, följt av Norden och Australien. Ett styrkebesked är att egna varumärken stod för över 70 procent av försäljningen under 2016.

Vart producerar na-KD sina kläder?

Sedan starten 2015 har Nakd gjort en rad åtgärder för att dra ner klimatavtrycket. Bland annat har man flyttat en del av produktionen från Kina närmare Sverige, och i dagsläget har de över 70 procent av den egna klädproduktionen i Europa.

Är Na-KD säkert?

Vi är NA-KD Och eftersom vi vet att mode inte bara är en nödvändighet, utan en del av ditt DNA, ser vi till att vi alltid har de senaste produkterna till rimliga priser. Bläddra bland vårt breda utbud av klänningar, byxor, jackor och kjolar för att hitta din favorit idag!

Hur lång tid tar det att beställa från NAKD?

1-3 arbetsdagar med full spårning. Leverans till paketskåp. Paketet måste hämtas inom 7 dagar. * Gratis frakt på beställningar över 399 kr.