:

Varför Hoka One One?

Innehållsförteckning:

  1. Varför Hoka One One?
  2. Vilka Hoka One One?
  3. Vad är speciellt med Hoka?
  4. Vad är Rullsula?
  5. Var kommer märket Hoka ifrån?
  6. Vem säljer Hoka skor?
  7. Vilken är den bästa Hoka skon?
  8. Vem tillverkar Hoka?
  9. Vad är MBT skor?

Varför Hoka One One?

Dämpande mellansula: Hoka One One har kommit att bli synonymt med högkvalitativ dämpning - allt tack vare löparskornas dämpande mellansula! Under åren har dämpningen blivit lättare, mer responsiv och hållbar, men nivån av dämpning är fortfarande densamma.

Vilka Hoka One One?

  • Bondi passar dig som har ett neutralt löpsteg. ...
  • Springer du både korta och långa distanser är Clifton, som finns för både dam och herr, något för dig!
  • Elevon är löparskon som riktar sig till dig som ofta landar på hälen i ditt löpsteg. ...
  • Carbon X är en snabb sko, för både herr och dam!

Vad är speciellt med Hoka?

Sulan på Hoka One Ones skor är ungefär 2,5 gånger så tjock som på en vanlig löparsko och materialet är 30 procent mjukare. Detta ger en väldigt mjuk dämpning och dessutom sväljer den tjocka sulan ojämnheter i form av stenar och rötter så effektivt att löparen knappt känner av dem.

Vad är Rullsula?

Skor med rullsula är på inget sätt ett nytt begrepp. ... Rullsula innebär att den främre delen av skon förstyvas och därigenom blir mindre flexibel. Tänk vandringskänga så hänger du lättare med i hur det fungerar.

Var kommer märket Hoka ifrån?

Här hittar du lätta skor med bra dämpning. Hoka One One kommer från Annecy i Frankrike och startades av Nicolas Mermoud och Jean-Luc Diard med rötter från ett annat stort franskt välkänt trailmärke. De ville skapa skor som är skonsamma för knäna och detta resulterade i maximalism istället för minimalism.

Vem säljer Hoka skor?

Hoka One One för dam & herr | Köp online hos Löplabbet.

Vilken är den bästa Hoka skon?

HOKA ONE ONE CARBON X 2 är den bästa skon från HOKA, om du vill springa snabbt över längre distanser som halvmarathon och marathon.

Vem tillverkar Hoka?

Hoka var det första skomärket som lanserade ”oversized” mellansulor och grundades i Frankrike 2009 men har idag amerikanska ägare.

Vad är MBT skor?

MBT är en förkortning som står för Masai Barefoot Technology. Skons grundtanke har sitt ursprung hos masaifolket i östra Afrika. Masaierna är välkända för att de kan gå långa sträckor över fält och mark barfota och för deras extremt bra kroppshållning.