:

Är iPhone 12 bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är iPhone 12 bra?
  2. Hur bra är iPhone 12 Pro?
  3. Vilken iPhone 12 ska jag välja?
  4. Är iPhone 12 för stor?
  5. Är det värt att köpa iPhone 12 Mini?
  6. När kommer iPhone 12 sänkas i pris?
  7. Vilken färg är snyggast på iPhone 12 Pro?
  8. Vad ingår med iPhone 12 Pro?
  9. Vilken iPhone passar mig bäst?
  10. Vilken iPhone ska jag välja 2020?

Är iPhone 12 bra?

Den nya iPhone 12 är bra för hemmavideor, men om du är en innehållsskapare på proffsnivå kan den extra kvaliteten som iPhone 12 Pro erbjuder vara mer din stil. Om du tror att iPhone 12 kan bli lite för stor för dina händer, passar iPhone 12 mini troligen bättre för dig.

Hur bra är iPhone 12 Pro?

Iphone 12 Pro är en Iphone för framtiden Den har ju bättre kamera och längre batteritid. Det finns en del vettiga uppgraderingar här med, inte minst kameran och hoppet till 128 GB lagringsutrymme med den enklaste modellen, och den kommer i lite mer tillbakalutat svala färger.

Vilken iPhone 12 ska jag välja?

IPhone 12-modellen som passar dig beror på vilken enhet du vill ha och hur mycket vissa funktioner betyder för dig. Om du handlar om kameran är Pro-modellerna det bättre valet. Om du vill ha en kamera och en stor skärm är 12 Pro Max den för dig, men om du bara handlar om kameran är 12 Pro bra.

Är iPhone 12 för stor?

Skillnaden mellan iPhone 12 och iPhone 12 mini Storleksmässigt är iPhone 12 mini snäppet mindre än en iPhone SE från 2020 medan iPhone 12 är ungefär lika stor som föregångaren, iPhone 11. Båda modellerna finns att välja i färgerna blå, grön, röd, vit och svart samt i minnesstorleka och 256 GB.

Är det värt att köpa iPhone 12 Mini?

Apples Iphone 12 Mini är en triumf, då den erbjuder toppteknik och premiumdesign som gör att den kan tävla med några av de absolut bästa telefonerna på marknaden, men kommer samtidigt i en mindre storlek än vad man väntar sig när det kommer till flaggskeppstelefoner.

När kommer iPhone 12 sänkas i pris?

iPhone 12 Pro och Pro Max då? Om du har siktet inställt på Apples kraftfullare Pro-modeller, är det tyvärr en mycket mindre chans till rabatt. Vi har aldrig sett Apple sänka priserna på sina större modeller och det är osannolikt att de kommer att börja med det nu. Båda dessa enheter var oerhört populära under 2021.

Vilken färg är snyggast på iPhone 12 Pro?

IPhone 12-färgerna är mycket djärvare för iPhone 12. Den röda är vår speciella favorit, med den blå en nära sekund - den är mycket mer kungsblå på baksidan än den ser ut här. IPhone 12 och 12 mini är identiska och finns i liknande färgalternativ, bara olika storlekar.

Vad ingår med iPhone 12 Pro?

Detta ingår För att minska vår påverkan på miljön skickar vi inte med strömadapter och EarPods till iPhone 12 Pro. Lådan innehåller en usb-c till Lightning-kabel för snabb laddning. Den kan anslutas till usb-c-strömadaptrar och datorportar.

Vilken iPhone passar mig bäst?

Om du vill ha en ny Iphone och inte riktigt vet vilken du ska välja föreslår vi att du börjar med att kika på vanliga Iphone 13. Den har senaste processorn, bra kameror, en hyfsat stor skärm och lång batteritid. Jämfört med Iphone 13 Mini får du främst längre batteritid och mer skärm att leka på.

Vilken iPhone ska jag välja 2020?

Batteritiden är heller inte riktigt lika bra som hos exempelvis iPhone 11. Nackdelarna vägs dock utan tvekan upp av priset och för dig som kanske inte behöver alla de senaste finesserna, men ändå vill ha en relativt framtidssäker och snabb telefon, är iPhone SE (2020) fortfarande ett riktigt bra val.