:

Hur bra är Halebop bredband?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är Halebop bredband?
  2. Hur är Halebop som operatör?
  3. Hur lång uppsägningstid har Halebop?
  4. Vad kostar Halebop bredband?
  5. Är Boxer bra bredband?
  6. Vilket nät använder Tele2?
  7. När kan man byta abonnemang Halebop?

Hur bra är Halebop bredband?

Trots vissa begränsningar håller Halebops kundtjänst god kvalitet. Och med tanke på att operatören har mottagit Svenskt kvalitetsindex utmärkelse ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” 10 gånger på 12 år så verkar kundtjänstens omfattning inte vara något större problem.

Hur är Halebop som operatör?

Halebop använder Telias nät och lägger inte på någon anslutningsavgift för nya kunder. Den surf som inte används kan sparas till nästa månad och upp till 50 GB surf i månaden kan användas inom EU. 1 GB extra surf kostar 69 kronor och kan sparas i upp till sex månader. Ett extra simkort kostar 59 kronor i månaden.

Hur lång uppsägningstid har Halebop?

Uppsägningstiden är 1 mån. Du kan välja till ett extra surfsim när du beställer. Vi bjuder på de 3 första månaderna (ord 59 kr/mån). Du kan som max spara lika mycket mobilsurf som ingår i ditt abonnemang varje månad.

Vad kostar Halebop bredband?

Priser på Halebop mobilt bredband

Search Sök i Operatör GB Pris Kampanj Features Nät Typ Nätverk Pris per GB Minsta kostnad år 1 Router
OperatörGBPris
Halebop15 GB289 kr/mån
Halebop30 GB339 kr/mån
Halebop60 GB399 kr/mån

Är Boxer bra bredband?

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får Comhem (Boxers ägare) 62,1% nöjda kunder, dvs 6:e platsen på högst kundnöjdhet.

Vilket nät använder Tele2?

Sveriges näst största operatör som idag inte har något hel-eget mobilnät, alla nät drivs i samarbeten med andra operatörer. Tele2 samarbetar med Telenor runt GSM, 4G samt 5G. De samarbetar också med Telia för 3G (där 3G sannolikt har samma bäst-före datum som hos Telia).

När kan man byta abonnemang Halebop?

Har du mindre än tre månader kvar så går det bra att byta över till halebopabonnemanget. Den förhöjda månadskostnaden från telia ligger kvar bindningstiden ut, och efter det (dvs i samband med att den nya bindnignstiden hos halebop startar) tar eventuellt förhöjd månadskostnad hos halebop vid.