:

Hur är Biltemas torkarblad?

Innehållsförteckning:

  1. Hur är Biltemas torkarblad?
  2. Vad ska jag ha för torkarblad?
  3. Var köper man torkarblad?
  4. Är Wipers torkarblad bra?
  5. Är Bosch torkarblad bra?
  6. Vilka vindrutetorkare passar min bil?
  7. Vilket fäste torkarblad?
  8. Vilka torkarblad ska jag ha Bosch?

Hur är Biltemas torkarblad?

Och precis som förra gången Testfakta jämförde torkarblad kan man konstatera att priset inte är något bra riktmärke för kvaliteten på bladen. Testets båda lågprismärken klarade sig båda bra, varav Biltema hamnar på delad förstaplats.

Vad ska jag ha för torkarblad?

Hur vet man vilka torkarblad man ska ha? Din bilmodell och dess tillverkningsår avgör vilka torkarblad du ska köpa. Ibland kan du behöva olika blad på förarsidan och passagerarsidan då de kan vara olika långa.

Var köper man torkarblad?

Torkarblad till din bil - Köp online hos Autoexperten.

Är Wipers torkarblad bra?

Detta företag har varit så bra i kundbemötande då jag fick ett torkarblad som inte funkade som det skulle. ... Skickade även ett nytt torkarblad väldigt fort. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Wipers.se för andra.

Är Bosch torkarblad bra?

Bland de mindre smickrande siffrorna döljer sig en dålig förmåga att hantera kyla och värme, vilket även ett annat dyrare torkarblad i testet, Bosch 801S, gick bet på. Testet utfördes på en Volvo S60 som fick en blandning av bland annat sand, kolpulver, vulkaniserat gummi och destillerat vatten över vindrutan.

Vilka vindrutetorkare passar min bil?

Det finns en uppsjö torkarblad, använder du vårt regnummersök på startsidan så hittar du vilka torkarblad som passar just din bil. Tänk på att det kan behövas olika blad på förarsidan och passagerarsidan. Ibland krävs det även en adapter för att montera torkarbladet på din bil.

Vilket fäste torkarblad?

Torkarblad används för att torka bort regn, snö och smuts från en ruta, ofta hos bilar men även andra fordon. Vanligtvis är det framrutan som är utrustad med torkarbladsfunktion. Torkarbladen sitter monterade på torkararmar som drivs av en torkarmotor.

Vilka torkarblad ska jag ha Bosch?

Det är din bilmodell och dess tillverkningsår som avgör vilka torkarblad du kan välja mellan. Genom att ange ditt registreringsnummer högst upp på denna sida får du en fullständig översikt över de torkarblad som är anpassade till din bils märke och modell.