:

Är Bokio företagskonto bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Bokio företagskonto bra?
  2. Är Wrebit bra?
  3. Hur är Bokio?
  4. Vad tycker ni om Bokio?
  5. Vilken bank använder Bokio?
  6. Måste man ha företagskonto aktiebolag?
  7. Är Wrebit gratis?
  8. Vad är Wrebit?

Är Bokio företagskonto bra?

Bokio Företagskonto funkar bra för dig som vill sköta ekonomin på ett och samma ställe. ... Driver du en enskild firma så är Bokio Företagskonto ett väldigt bra alternativ till en vanlig bank eftersom du som enskild näringsidkare inte får din skatt utbetald till ditt företagskonto utan ditt privata.

Är Wrebit bra?

Om du är ute efter ett gratis bokföringsprogram kan Bokio eller Wrebit vara ett passande alternativ. Bokio är en användarvänlig plattform som gör det enkelt för dig att sköta bokföringen. Med Wrebit sköter du all bokföring och fakturering via en app, vilket passar extra bra för mindre företag.

Hur är Bokio?

Bokio är ett svenskt företag som erbjuder ett fantastiskt paket med både bokföring, faktura och lön, dessutom är det gratis. Bokföringsfunktionen i Bokio kommer alltid att vara gratis, har grundarna lovat. Det finns dock många fler funktioner i Bokio, som kostar pengar att använda.

Vad tycker ni om Bokio?

Prisvärd, bra tjänst, lätt att komma igång. Bra tjänst, enkel att använda, kundtjänst som ger bra svar de gånger jag behövt. Jag är inte alls bra på bokföring men med Bokio har jag fått allt stöd jag behöver inbyggt från början.

Vilken bank använder Bokio?

Det företagskonto du får via Bokio är placerat hos Svenska Handelsbanken eller Skandinaviska Enskilda Banken och ligger på ett så kallat klientmedelskonto. Du får ett eget bankgironummer och ett Mastercard betalkort kopplat till kontot. Du och ditt företag är alltid avsändare och ägare av fakturorna.

Måste man ha företagskonto aktiebolag?

I Sverige finns det inga lagliga skäl för att kräva att företag använder företagskonto. Trots det är det sällsynt för företag att inte ha ett företagskonto. Rekommendationerna för att öppna företagskonto eller inte beror framförallt på företagets bolagsform: enskild firma och handelsbolag, eller aktiebolag.

Är Wrebit gratis?

Svar: Wrebit är gratis, inga kostnader för att använda appen och inga begränsningar oavsett hur mycket du bokför eller hur många fakturor som skickas. Om du önskar hjälp med bokslut eller vill ha rådgivning av experter är det tilläggstjänster som går att köpa till.

Vad är Wrebit?

WREBIT – Gratis superenkel fakturerings- och bokföringsapp! För entreprenörer och egenföretagare. Appen är skapad för att du som driver ett mindre bolag ska ha en supersmidig komplett bokförings- och faktureringstjänst direkt i mobilen. Gratis dessutom.