:

Är Halebop bredband bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Halebop bredband bra?
  2. Hur kan Halebop vara så billigt?
  3. Kan man köpa Halebop på Telia?
  4. Är Telenor Bredband bra?
  5. Är Telia en bra operatör?

Är Halebop bredband bra?

Trots vissa begränsningar håller Halebops kundtjänst god kvalitet. Och med tanke på att operatören har mottagit Svenskt kvalitetsindex utmärkelse ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” 10 gånger på 12 år så verkar kundtjänstens omfattning inte vara något större problem.

Hur kan Halebop vara så billigt?

Halebops abonnemang har ingen bindningstid, även om kunden ibland får välja att ha bindningstid vid köp av mobil med abonnemanget. Studenter med Mecenat-kort får 70 kronor rabatt på abonnemang med minst 12 GB surf. Uppsägningstiden är en månad.

Kan man köpa Halebop på Telia?

Halebop har inga fysiska butiker utan är enbart en nätbutik idag. Däremot kan du köpa många av Halebops produkter i Telia butiker och på Elgiganten.

Är Telenor Bredband bra?

Bästa bredbandsleverantören 2020 bland privatkunder Bland privatkunderna får Bahnhof högst betyg följt av Ownit och 3. Sämst gick det för Com Hem och Telenor som båda hamnade under snittet för branschen.

Är Telia en bra operatör?

Telia har Sveriges bästa mobilnät. Täckningen är bra i stort sett över hela landet, från norr till söder. De flesta operatörerna på marknaden kan mäta sig med Telias mobilnät i städerna, men i norr och på landsbygden är det få operatörer som kan överträffa Telias täckning.