:

Hur bra är myggfångare?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är myggfångare?
  2. Hur bra fungerar Thermacell?
  3. Vilken är den bästa Myggfångaren?
  4. Vad funkar mot mygg?
  5. Hur bra är Mosquito Magnet?
  6. Vilken Gasoltub till Mosquito Magnet?

Hur bra är myggfångare?

Vi har valt att utse Thermacell MR300 till den myggfångare som är bäst i test. Det är en portabel myggfångare som fått bra omdömen och betyg under flera år och som har en skyddszon om cirka 20 kvadratmeter.

Hur bra fungerar Thermacell?

ThermaCell MR150 är definitivt det myggskydd som satte en helt ny standard över hur vi skyddar oss effektivt från alla mygg och knott. ... Precis som bäst i test vinnaren så ger ThermaCell MR150 ett zoonskydd upp till 20 m² och ger skydd som stöter bort 98% av alla mygg och knott.

Vilken är den bästa Myggfångaren?

Thermacell MR150 – Myggfångare bäst i test. Thermacell MR150 är en smidig och effektiv myggfångare av avvisande typ. Den ska kunna avvisa 98% av myggorna och har många användare som rekommenderar den varmt för flera olika aktiviteter.

Vad funkar mot mygg?

Thermacell myggskydd Mini Halo är en effektiv och lättanvänd utomhusprodukt som stöter bort mygg. Genom att utsöndra ett luktfritt myggmedel skapas en skyddszon på ca 20m². Oavsett vilken färg du väljer används samma myggmedelsmattor och gaspatron.

Hur bra är Mosquito Magnet?

När Aftonbladet Plus testade myggskydd och myggfångare så placerade sig Mosquito Magnet Pioneer på tredjeplats i testet trots ett väldigt bra resultat. Det är främst priset som drar ner betyget för produkten och rekommenderas främst till de som verkligen behöver en myggdödare på sin tomt.

Vilken Gasoltub till Mosquito Magnet?

Gasolförbrukningen till Mosquito Magnet är ca en tub PK10 eller P11 per månad. För optimal effekt bör du rengöra med en rengöringspatron vid varje byte tankbyte. Miljövänlig, eftersom inga bekämpningsmedel eller giftiga kemikalier används för att döda insekterna. Ger ett ljudlöst och luktfritt skydd mot mygg och knott.