:

Vad är en Skinroller bra för?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är en Skinroller bra för?
  2. Hur länge håller en Skinroller?
  3. Vilken Skinroller?
  4. Vilket serum efter Microneedling?
  5. När ska man använda SkinRoller?
  6. Hur använder man Micro needle roller?
  7. Hur ofta ska man byta SkinRoller?
  8. Är SkinRoller farligt?
  9. Kan man använda Skinroller varje dag?

Vad är en Skinroller bra för?

Om du utför behandlingen på ett korrekt sätt hemma kan du få en minskning av torr hy, pigmenteringar, ärr, rynkor och porer och få en starkare och klarare hy. En skinroller kan även motverka ärr, celluliter och den har anti-aging egenskaper.

Hur länge håller en Skinroller?

Hur länge håller en Skinroller? Dessa SkinRollers är av högsta kvalité med kirurgiska nålar. Med rätt skötsel och användning kan du förvara din roller i upp till sex månader innan nålarna kan bli slitna. Detta beror även på hur ofta du använder den.

Vilken Skinroller?

För mindre och mer ytliga problem bör du välja kortare nålar, samt när du behandlar områden med tunnare och mer känslig hy. För djupare problem och där huden är tjockare bör du däremot använda en längre nållängd på din Skinroller.

Vilket serum efter Microneedling?

Vilket serum ska man använda efter microneedling? Skydda alltid huden med en hög solskyddsfaktor. Fråga din terapeut så hjälper de till att hitta ett serum som ger fukt och som passar för just din hudtyp.

När ska man använda SkinRoller?

+ Kan jag använda Skinroller i förebyggande syfte? Ja, Skinroller fungerar utmärkt att använda i förebyggande syfte vare sig du vill behandla ärr, bristningar, celluliter, håravfall eller ojämnheter i huden.

Hur använder man Micro needle roller?

Du använder din dermaroller genom att rulla den i både lodrätt, vågrätt och diagonalt över det område på kroppen som du vill behandla. Det räcker med att relativt lätt tryck. Lyft dermarollern efter varje rullning så du inte drar den på samma ställe om och om igen. Syftet är ju att skapa så många hål som möjligt.

Hur ofta ska man byta SkinRoller?

+ Hur ofta ska man byta ut sin Skinroller, och varför? Vi rekommenderar att man byter ut sin skinroller efter ca 10-12 användningar.

Är SkinRoller farligt?

Du ska vara medveten om att det kan förekomma biverkningar vid användandet av en dermaroller. Många har kommenterar på flera forum och i artiklar att det inte är ovanligt att det bildas små skorpor på huden och att det blir blåmärken efter rullandet över huden.

Kan man använda Skinroller varje dag?

Detta är inget vi rekommenderar och beroende på behandlingsområde ska du inte behandla din hud mer än 1-2 gånger per vecka med Skinroller. Det mest ideala är att använda din Skinroller endast 1-2 gånger per vecka med ett serum av hög kvalité. Har du en känslig hud, använder du din Skinroller mer sällan än så.