:

Har LightInTheBox Klarna?

Innehållsförteckning:

  1. Har LightInTheBox Klarna?
  2. Är det tull på LightInTheBox?
  3. Är light in the box legit?
  4. I vilket land finns LightInTheBox?
  5. Hur betalar man LightInTheBox?
  6. Vad är frakten på LightInTheBox?
  7. Hur kommer man i kontakt med light in the box?
  8. Är Fyndiq äkta produkter?
  9. Är det säkert att beställa från Fyndiq?

Har LightInTheBox Klarna?

Köp nu och betala senare med Klarna inom 30 dagar (tillgängligt i Sverige, Tyskland, Norge, Danmark, Finland och Österrike): när du väljer att betala senare kommer du att omdirigeras till Klarna för att ange din personliga information. När Klarna godkänner överföringen behandlar vi din order och skickar ditt paket.

Är det tull på LightInTheBox?

Sen tillkommer försäkringar för ytterligare drygt 20 kronor – och de ska du betala för. Intressant är att Lightinthebox erbjuder en försäkring för skatt och tullavgifter. ... Och dessutom en fast avgift på 158 kronor till UPS för att de tagit paketet genom tullen.

Är light in the box legit?

Avrekommenderar starkt alla köp från LightInTheBox. Det här är Bloo, handledare för kundservice, Lightinthebox.

I vilket land finns LightInTheBox?

Light in the box hör även till företaget Mini in the box, där de arbetar med att producera sina produkter i Kina och sedan sälja dem till länder världen runt. Företagets hemsida finns på många olika språk, och fastän produkterna tillverkas i Kina har de lager i andra länder så att leveranserna ska gå snabbare.

Hur betalar man LightInTheBox?

Betala med Kredit eller Debetkort. För nuvarande så accepterar vi Visa, MasterCard, och American Express kreditkortbetalningar från de flesta platser i världen. Att betala med kreditkort eller debetkort är säkert, enkelt och smidigt på LightInTheBox.com.

Vad är frakten på LightInTheBox?

LightInTheBox samarbetar med stora internationella rederier som DHL, UPS, FedEx, och EMS för att erbjuda tre fraktmetoder: Expressleverans: 3-5 arbetsdagar. Standardleverans: 6-8 arbetsdagar * Super Saver-leverans: 10-20 arbetsdagar.

Hur kommer man i kontakt med light in the box?

Via "Mina orders" på LightInTheBox.com kan vi enkelt kommunicera med dig gällande alla beställningar du gör hos oss. När du väl är inloggad är Orderinformationssidan din plattform för att kontakta kundservice via hjälplänkarna som finns överallt på sidan.

Är Fyndiq äkta produkter?

Allmänt om leverans av Produkter Konsumentens beställning skickas från respektive Butiks egna lager efter att Fyndiq har bekräftat köpet genom en orderbekräftelse till Konsumenten. Har Konsumenten beställt Produkter som kommer från olika Butiker kan Produkterna komma att skickas till Konsumenten i olika försändelser.

Är det säkert att beställa från Fyndiq?

Leveranstid står det 3-5 dagar men det har gått mer än 20 dagar och har inte fått min order fortfarande. Fyndiq är inget men en Scam företag med skit kundtjänst. Rekommenderar ingen och kommer aldrig handla här.