:

Vad ska man skriva till en tatuerare?

Innehållsförteckning:

  1. Vad ska man skriva till en tatuerare?
  2. Hur lång tid tar det att tatuera in en text?
  3. Hur hittar man tatuerare?
  4. Vad ska man ha med sig när man tatuerar sig?
  5. Hur lång tid tar små tatueringar?

Vad ska man skriva till en tatuerare?

När du bokar tid måste du berätta VAR du vill ha tatueringen, ca HUR STOR den ska vara, VAD du vill att den ska föreställa samt gärna bifoga referensbilder så jag vet på ett ungefär hur du tänker dej.

Hur lång tid tar det att tatuera in en text?

ex. vara en ros, en text, en kompass, ett porträtt. Sittning, 3 timmar 4000:- Sittning, 4 timmar 5300:- Sittningar appliceras på motiv som är stora och kräver flera besök. Heldag 6000:- Heldagar appliceras som uppstart för ett större projekt.

Hur hittar man tatuerare?

Enligt Tony finns det flera olika tips på hur en hittar rätt tatuerare. Det kan vara genom att besöka hemsidor, fråga omkring och att titta på sociala medier. – Ett het tips är att spana in dem på Instagram i och med att det är där, oftast, de färskaste jobben ligger ute.

Vad ska man ha med sig när man tatuerar sig?

Se gärna till att ta med lite druvsocker, en chokladbit eller dricka så att du har något de gånger blodsockret blir lite lågt. En annan sak är dina kläder. Se till att du inte har på dig dina favorit kläder utan istället har rena och oömma kläder.

Hur lång tid tar små tatueringar?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.