:

Hur bokar man Padel?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bokar man Padel?
  2. Hur funkar MATCHi?
  3. När släpps Padeltider?
  4. Hur blir man medlem på MATCHi?
  5. Hur länge bokar man Padelbana?
  6. Hur lång tid innan kan man avboka MATCHi?
  7. Vad tar MATCHi betalt?
  8. När släpps tider MATCHi?
  9. Kan man avboka på MATCHi?

Hur bokar man Padel?

Via MATCHi.se kan du boka tider upp till 14 dagar framåt i tiden....Så här bokar du bana

  1. Om du inte redan har ett användarkonto så registrerar du ett konto på MATCHi.se.
  2. Du får ett e-mail från MATCHi.se och ombes att aktivera ditt användarkonto.
  3. Boka sedan bana på MATCHi.se.

Hur funkar MATCHi?

I MATCHi kan du automatiskt få fram bland annat rätt abonnemangs- och medlemsunderlag och tack vare denna koppling så synkroniseras skapade fakturor direkt till Fortnox. Förutom att lägga sig rätt i din kontoplan så följer även kunduppgifter m.m. med så att du slipper hantera flera register.

När släpps Padeltider?

Tiderna på padelbanorna släpps vid midnatt och flera gånger har trycket blivit så starkt att Matchi, som är den populäraste bokningsappen, har kraschat. Men det är inte bara spelsugna padelentusiaster som ligger vakna på midnatt.

Hur blir man medlem på MATCHi?

Gå in på matchi.se och leta upp Padel & Tennis Ängelholms TK alternativt klicka direkt på denna länk. Skapa ett konto och betala medlesmavgiften för året (detta görs genom länken ansök om medlemskap i matchi.se, blå ram runt denna - se bild nedan).

Hur länge bokar man Padelbana?

Hur länge du bokar banan Ofta bokar man en padelbana en timme, men generellt sett får du rabatt för kostnaden per timme om du bokar banan en längre period.

Hur lång tid innan kan man avboka MATCHi?

Alla tider som ni vill boka eller avboka från den 1/10 sker i MATCHi. Extra viktigt att ni som har kontraktstider och vill ledigställa er tid gör det i BRP innan den 1/10 och i MATCHi efter den 1/10.

Vad tar MATCHi betalt?

I kassasystemet plockar du enkelt upp spelarens bokningar, tar betalt och erbjuder merförsäljning av dricka och tillbehör. Kassasystemet skickar tillbaka information till MATCHi där bokningen markeras som betald. Du kan hela tiden se status för betalningen i MATCHi.

När släpps tider MATCHi?

Eftersom tiderna i Matchi släpps 14 dagar i förväg kom vi överens om jag skulle försöka boka tid torsdag kväll drygt två veckor framåt.

Kan man avboka på MATCHi?

I MATCHi-appen: Här kan du se alla dina kommande speltider och aktivitets-bokningar, klicka på den du vill avboka. 3. Klicka på den svarta "Avboka knappen" i botten på skärmen, bekräfta sedan avbokningen.