:

Hur läser man på Storytel?

Innehållsförteckning:

  1. Hur läser man på Storytel?
  2. Hur söker man på Storytel?
  3. Är det fel på Storytel?
  4. Kan man läsa Storytel på datorn?
  5. Varför kan jag inte ladda ner Storytel?
  6. Vad händer med Storytel?
  7. Kan man läsa Nextory på läsplatta?

Hur läser man på Storytel?

När du trycker på knappen Läs boken öppnas e-boken i spelaren. Om du trycker direkt på skärmen får du upp olika menyval. Beroende på vilken enhet du använder visas menyraden antingen högst upp eller längst ner på skärmen.

Hur söker man på Storytel?

Det finns flera olika sätt att hitta en bra bok i appen. Det enklaste, om man vet vilken man är ute efter, är att söka. Det gör man genom att åter igen öppna menyn till vänster, klicka på sök och skriva in namnet på antingen boken eller författaren.

Är det fel på Storytel?

Om du upplever problem med Storytel i mobilen, testa något av följande: Byt från offlline-läge till online-läge och spara ner den aktuella boken igen. ... Kontrollera att boken har laddats ner till 100% innan du börjar lyssna eller stänger appen. Radera appen och installera den på nytt.

Kan man läsa Storytel på datorn?

Ladda ner Storytel Ljudböcker & E-böcker på datorn gratis - Windows PC 10/8/7 och Mac (Svenska)

Varför kan jag inte ladda ner Storytel?

Om det inte går att ladda ner appen kan det bero på flera orsaker: Din enhet är inte kompatibel med vår app. Appen fungerar på mobiler och surfplattor från Android och Apple. Du har inte uppdaterat ditt operativsystem till den senaste versionen (Minimikrav: Android 5 or iOS 13).

Vad händer med Storytel?

Storytel förvärvar i USA – aktien lyfter till plus.

Kan man läsa Nextory på läsplatta?

Börja med att registrera ditt konto på nextory.se. Ladda sedan ner appen i App Store eller Google Play till din mobiltelefon eller surfplatta. Vi stödjer både iOS och Android. Appen kan i dagsläget inte nyttjas från läsplatta, som t.