:

Vad kostar det att bygga platsbyggd bokhylla?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar det att bygga platsbyggd bokhylla?
 2. Hur gör man en platsbyggd bokhylla?
 3. Vad kostar platsbyggda möbler?
 4. Hur bygger man en egen bokhylla?
 5. Hur lång tid tar det att bygga en platsbyggd bokhylla?
 6. Hur bygga in Billy bokhylla?
 7. Hur bygger man en inbyggd hylla?
 8. Vad räknas som Platsbyggt?
 9. Vad är platsbyggd?
 10. När kommer Billy bokhylla in igen?

Vad kostar det att bygga platsbyggd bokhylla?

Att platsbygga en bokhylla kostar ungefär kr/kvm du vill bygga, så det är ett riktpris du kan ha i åtanke när du smider dina planer.

Hur gör man en platsbyggd bokhylla?

Bygg en platsbyggd bokhylla – steg för steg

 1. Mät väggen. Det är enklast att bygga in en bokhylla mellan två väggar, då får du två naturliga kortsidor att utgå från. ...
 2. Mät bokhyllan. ...
 3. Såga till reglar. ...
 4. Montera moduler. ...
 5. Skruva fast reglar. ...
 6. Skruva fast bokhyllan. ...
 7. Montera golvsockel och lister. ...
 8. Latexfoga.

Vad kostar platsbyggda möbler?

Några riktlinjer för priset om du anlitar någon är dock att en platsbyggd bokhylla brukar kosta från 30 000 kr och uppåt, medan en platsbyggd garderob kostar från 15 000 kronor och uppåt.

Hur bygger man en egen bokhylla?

Det går åt fyra ben till en modul och sedan lägger du bara till två ben per modul som sitter ihop med den första. Så ska du bygga tre moduler sågar du till åtta ben. Även hyllplanen består av ytterpanel i samma dimension och för varje hyllplan går det åt fem bitar och två regelbitar i dimensionen 45x45 mm.

Hur lång tid tar det att bygga en platsbyggd bokhylla?

Min kostade ca 45 000. Hur lång tid tar det att göra en platsbyggd bokhylla? Detta beror ju också helt på storleken på hyllan, men räkna med 1-2 veckor.

Hur bygga in Billy bokhylla?

DIY billy bokhylla Ikea

 1. Vi använde oss av billy bokhylla från Ikea både l barnrummet och i vardagsrummet. ...
 2. Efter detta så spacklade jag alla hål och slipade 2 gånger för att få ett extra snyggt resultat. ...
 3. Handslipen köpte jag för endast 279kr och den hittar ni HÄR.

Hur bygger man en inbyggd hylla?

Sockeln tillverkar du av enkla trälister på högkant, en lämplig höjd är ungefär fem centimeter. Djupet på sockeln ska vara ett par centimeter mindre än bokhyllans djup. När sockeln är på plats kan du bygga modulerna och sätta dem på plats på sockeln eftersom.

Vad räknas som Platsbyggt?

Med ett platsbyggt kök slipper du anpassa dig efter standardmått. För dig med udda planlösning eller särskilda önskemål kan detta vara lösningen. ... Ett platsbyggt kök är ett kök som storleksmässigt är perfekt anpassat till rummet och utrymmet som det står i. Begreppet ”platsbyggt” kök är dock något missvisande.

Vad är platsbyggd?

Fördelar med platsbyggda bokhyllor och garderober Du får en möbel som inte är lik någon annans. Den kan byggas över fönster och dörröppning och anpassas efter vinklar och vrår där det annars kan vara svårt att passa in en vanlig möbel. Hur bygger man en platsbyggd bokhylla eller garderob?

När kommer Billy bokhylla in igen?

Leta upp rätt BILLY och kolla lagerstatus-fliken. Står det "Slut i Älmhult" (där Älmhult då byts ut till ditt närmaste varuhus) så klickar du på ordet Älmhult. Då kan du se nästa planerade leverans (om vi har ett datum) och kan lägga in en bevakning via SMS eller mail så du vet när den hittat hela vägen fram.