:

Hur var vädret i mars 2021?

Innehållsförteckning:

  1. Hur var vädret i mars 2021?
  2. Hur varmt är det i mars i Sverige?
  3. Hur är vädret i mars i Stockholm?
  4. Hur varmt var det mars 2020?
  5. Finns det snö i mars?
  6. När kommer vårvädret 2021?

Hur var vädret i mars 2021?

Mars bjöd på milt väder i hela landet. Mot slutet av månaden slog ett par stationer i sydöstra Sverige sina värmerekord för mars. Det kom mindre nederbörd än normalt på många håll, men Norrlands fjälltrakter och främst östra delen av Götaland fick något mer.

Hur varmt är det i mars i Sverige?

Sveriges väder i mars är otroligt kallt med temperaturer på -1°C och 4°C grader.

Hur är vädret i mars i Stockholm?

Vädret i Stockholm i mars Stockholms väder i mars är otroligt kallt med temperaturer på -2°C och 4°C grader. Det rekommenderas att du klär dig i varma kläder och kom ihåg att ta med dig dina vantar! Det är lite till inget regn alls i Stockholm under mars vilket gör det lättare att utforska staden.

Hur varmt var det mars 2020?

Den högsta temperaturen på 14,6º noterades den 28 i Osby. Den största positiva avvikelsen från det normala hade Rödkallen i Norrbotten med -1,7º som i snitt är 5 grader över det normala.

Finns det snö i mars?

Mars månad inleddes med ett snöfall som gav ett visst snötäcke långt ner till södra Småland. Den sydliga gränsen för snötäcket drog sig ganska snart upp till norra Svealand inom ett par dagar för att sedan mer saktare krypa norrut. ... Värt att notera är att det i slutet av månaden föll lite snö i Götaland.

När kommer vårvädret 2021?

April 2021 - Typiskt aprilväder i april.