:

Hur får man bort gula toner i brunt hår?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man bort gula toner i brunt hår?
  2. Hur används silverschampo?
  3. Måste man ha Silverbalsam?
  4. Vad kan man göra mot gult hår?
  5. Kan man använda silverschampo på tonat hår?

Hur får man bort gula toner i brunt hår?

På samma sätt som silverschampon (som är lila) används för att neutralisera gula nyanser, fungerar också blått som en komplementfärg för brunt hår. Det ska ta bort röda och orange toner från brunt hår, och göra att brunetter får en kallare färg med mer djup.

Hur används silverschampo?

Ta en stor klick silverschampo som du fördelar i hela håret. Massera inte in det i håret utan applicera det försiktigt. 2. Låt det verka i ungefär 3 minuter (är det väldigt torrt kan du testa en kortare tid).

Måste man ha Silverbalsam?

Ett silverbalsam är nästan ett måste för att behålla en kall nyans i håret. När jag var blond så ville jag ha en sval, blond nyans men då jag har ganska mycket röda undertoner i mitt hår så fick jag jobba hårt med silverprodukter för att bibehålla den kalla nyansen.

Vad kan man göra mot gult hår?

Blekning tar bort hårets naturliga pigment i stället för att lägga till färg i håret. Först tas de mörka tonerna bort och sedan de röda. Detta syns i håret: till exempel går färgen från brunt till rött, sedan orange och gult för att sedan bli blont. Kontrollera därför förloppet regelbundet under blekningen.

Kan man använda silverschampo på tonat hår?

Silverschampo och silverbalsam är produkter som är utformade för att neutralisera få bort gula toner i håret. Detta schampo är framtaget för alla med ljust hår (inklusive blont, platinablont, grått, vitt, pastell eller slingor), oavsett om ditt hår är naturligt ljust eller färgat på salong.