:

Hur lägger man till vänner på Messenger?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lägger man till vänner på Messenger?
  2. Hur ser man bilder man skickat på Messenger?
  3. Kan ej se bilder i Messenger?
  4. Varför kan jag inte se bilder på Messenger?
  5. Hur hittar man folk på Messenger?
  6. Kan man använda Messenger på datorn?
  7. Hur blockerar jag meddelanden på messenger?
  8. Kan man ha ett konto på messenger utan Facebook?

Hur lägger man till vänner på Messenger?

Du kan även lägga till en ny kontakt i själva appen.

  1. Öppna appen Messages .
  2. Tryck på Starta chatt.
  3. Ange namn, telefonnummer eller e-postadress till personen du skickar ett meddelande till.
  4. Skriv meddelandet och tryck på .

Hur ser man bilder man skickat på Messenger?

Du kan visa alla foton som har delats i en Messenger-chatt. Öppna en konversation från Chattar. Tryck på namnet högst upp i chatten. Tryck på Visa foton och videor.

Kan ej se bilder i Messenger?

Om du inte kan se dina meddelanden eller om felmeddelandet Ingen internetanslutning visas, kan du testa följande: Uppdatera till den senaste versionen av Messenger. Stänga och öppna Messenger-appen på nytt. Kontrollera att du har internetanslutning via Wi-Fi.

Varför kan jag inte se bilder på Messenger?

Lös problem med att skicka eller ta emot meddelanden Kontrollera att du har den senaste versionen av Messages. Om du har ett SIM-kort, kontrollera att det sitter rätt. ... Kontrollera om operatören stöder sms, mms eller RCS-meddelanden.

Hur hittar man folk på Messenger?

Du kan ladda upp enhetens kontakter till din Messenger-app och sedan skicka meddelanden till dem från appen. Om du vill att personer som har ditt mobilnummer ska kunna skicka ett meddelande till dig bekräftar du telefonnumret på Messenger.

Kan man använda Messenger på datorn?

  • Den här funktionen har funnits sedan sommaren 2015, perfekt för Facebook-motståndare som ändå vill ha grupphattar med sina vänner. Det är bara att ladda ner appen och skapa ett konto. Du kan dessutom använda Messenger på datorn - utan Facebook. Det är bara at surfa in på Messenger.com.

Hur blockerar jag meddelanden på messenger?

  • Hur blockerar jag meddelanden från någon på Messenger? Starta en konversation med personen du vill blockera och klicka på . Klicka på Blockera på Messenger > Blockera. Nedanför Chattar hovrar du över en konversation med personen du vill blockera och klickar på . Klicka på Blockera meddelanden > Blockera meddelanden.

Kan man ha ett konto på messenger utan Facebook?

  • Du kan ha ett konto på Messenger, utan att ha ett Facebook-konto. Den här funktionen har funnits sedan sommaren 2015, perfekt för Facebook-motståndare som ändå vill ha grupphattar med sina vänner. Det är bara att ladda ner appen och skapa ett konto. Du kan dessutom använda Messenger på datorn - utan Facebook.