:

Kan man lära sig att bli medium?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lära sig att bli medium?
  2. Vad gör en sierska?
  3. Hur blir man en spådam?
  4. Kan spåkvinna se din framtid i?
  5. Vad är spå?
  6. Hur kommer man i kontakt med andra sidan?

Kan man lära sig att bli medium?

Tillit till din mediala förmåga bygger du upp gradvis genom träning och bra återkoppling på de budskap du förmedlar. Du behöver vara modig och utmana dig själv och dina rädslor. Öva och träna så mycket du kan! ... Trojkan träning, tro och tillit kommer genom tålamod och är vägen till mediumskapet!

Vad gör en sierska?

Siare eller sierska (även spågubbe, spågumma) (av fornsvenska sia, sidoform av se(a), se, alltså 'en som ser'), är en person som sägs kunna skåda in i och avslöja framtiden, profet, spåman. ... Polisen kan se sig skyldig att följa alla spår, siaren kan ha fått kunskap på naturlig väg eller vara gärningsmannen.

Hur blir man en spådam?

Oavsett tidigare (eller ingen) erfarenhet får du lära dig allt från att tyda dina första intuitiva känslor till att jobba medialt med klienter och privatsittningar. En bra kurs behöver byggas på en stadig grund och Modernt Mediumskap är resultatet av tio års arbete med klienter, kurser, seanser och privatelever.

Kan spåkvinna se din framtid i?

En sierska kan se dåtid, nutid och framtid och ge dig svaren du söker. En sierska är en kvinna eller man som har förmågan att se vad andra inte ser; att till exempel kunna se saker som finns på avstånd. ... Sierskan kan se in i framtiden men också se nutid och dåtid. Du kan alltså ringa när du har frågor om allt.

Vad är spå?

Spå betyder i stort sett samma sak som förutsäga.

Hur kommer man i kontakt med andra sidan?

Kontakten med andra sidan är inte som att kommunicera med en levande person utan något subtilt, finstämt, som liksom snuddar förbi ditt medvetande. Ofta tror man i början att det är ens egna tankar. Genom att “lyssna” inåt på ett öppet och mjukt sätt hittar du snart din väg att till dig budskap.