:

Vad är offentligt på Facebook?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är offentligt på Facebook?
 2. Hur tar man bort offentlig på Facebook?
 3. Hur kan jag göra min Facebook privat?
 4. Vem kan se inlägg på Facebook?
 5. Hur gör man för att slipper se inlägg på Facebook?
 6. Vem kan se mina kommentarer på Facebook?
 7. Vem kan se mitt inlägg på Facebook?
 8. Varför ser ingen mina inlägg på Facebook?
 9. Kan mina vänners vänner se mina inlägg på Facebook?

Vad är offentligt på Facebook?

Det som är offentligt kan visas av alla. Det omfattar personer som inte är dina vänner, personer utanför Facebook och personer som använder andra medier som tryckt material, sändningar (exempel: tv) och andra webbplatser på internet.

Hur tar man bort offentlig på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.

 1. Tryck på nedanför ditt namn.
 2. Tryck på eller på Lägg till bredvid den information som du vill ändra.
 3. Redigera informationen och använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se den.
 4. Tryck på Spara.

Hur kan jag göra min Facebook privat?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Sekretess och välj Sekretessinställningar. När du delar andra saker på Facebook kan du välja målgrupp innan du delar.

Vem kan se inlägg på Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned till det inlägg du vill redigera. Tryck på i inlägget och tryck sedan på Redigera sekretess. Välj vilka som kan se inlägget från alternativen som visas (till exempel Offentligt, Vänner, Bara jag).

Hur gör man för att slipper se inlägg på Facebook?

Välj ett inlägg från den aktuella personen. Klicka på de tre prickarna uppe till höger. Klicka på Sluta följa… Nu slipper du se fler inlägg och din vän märker ingenting.

Vem kan se mina kommentarer på Facebook?

Nedanför Kommentarer på offentliga inlägg trycker du på ett av följande: Offentligt: Inkluderar alla, även personer som inte följer dig. Vänners vänner: Inkluderar alla dina vänner och alla deras vänner. Vänner: Inkluderar dina vänner på Facebook.

Vem kan se mitt inlägg på Facebook?

Bara du och dina vänner kan göra inlägg i din profil. När du publicerar något kan du styra vilka som får se det med hjälp av målgruppsväljaren. När andra personer gör inlägg på din tidslinje kan du styra vem som ser det genom att välja målgrupp i inställningen Vilka kan se vad andra publicerar i min profil.

Varför ser ingen mina inlägg på Facebook?

Dina inlägg bör visas direkt i nyhetsflödet för den målgrupp du har valt. Kontakta oss om dina inlägg inte visas. Vi förstår om du känner dig frustrerad och behöver feedback från användare som du för att kunna åtgärda problemet.

Kan mina vänners vänner se mina inlägg på Facebook?

Under ditt namn trycker du på målgruppsväljaren (exempel: Vänner). Tryck på cirkeln till höger om målgruppen som du vill ska se ditt innehåll (exempel: Vänner, Offentligt eller Bara jag). Ta reda på mer om de målgrupper du kan välja på Facebook.