:

Hur många är månadsgivare i Cancerfonden?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många är månadsgivare i Cancerfonden?
  2. Vart ska man bli månadsgivare?
  3. Vad är månadsgivare?
  4. Vad är Cancerfonden?
  5. Hur mycket omsätter Cancerfonden?
  6. Kan man Swisha Cancerfonden?
  7. Är Röda Korset en bra organisation?
  8. Vem står bakom Cancerfonden?
  9. Vad gör Cancerfonden med pengarna?

Hur många är månadsgivare i Cancerfonden?

Under Cancerfondens gala Tillsammans mot cancer valde 28 700 personer att bli månadsgivare. Även efter sändning fortsatte nya månadsgivare att ringa in och siffran uppkom till 30 000. Ett stort och viktigt bidrag till svensk cancerforskning.

Vart ska man bli månadsgivare?

Vanliga frågor

  • Jag vill bli månadsgivare men vill inte anmäla via webben, hur gör jag då? Kontakta vår givarservice på 010-199 10 10 eller [email protected].
  • Jag är redan månadsgivare. Hur kan jag höja mitt belopp? ...
  • Hur gör jag för att säga upp mitt månadsgivande? ...
  • När dras pengarna från mitt konto?

Vad är månadsgivare?

Som månadsgivare är du med och hjälper barn dygnet runt – i Sverige och runt om i världen. Var med och gör världen bättre för barn varje dag! Varje dag är du med och ger tusentals barn möjlighet att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Du lär barn läsa, skriva och räkna.

Vad är Cancerfonden?

För att färre ska drabbas och fler ska överleva finansierar vi den främsta forskningen, sprider kunskap om cancer och påverkar beslutsfattare i viktiga frågor. Vi är en fristående, ideell insamlingsorganisation. Vi får inget statligt stöd utan är helt beroende av gåvor.

Hur mycket omsätter Cancerfonden?

Fördelning av intäkter. Våra totala verksamhetsintäkter var 875 miljoner kronor under 2020, vilket är den högsta någonsin. Intäkterna ökade med 1,3 procent jämfört med året innan. Största andelen kommer från privata gåvor.

Kan man Swisha Cancerfonden?

Vilka betalsätt finns det? Det finns Swish, betalkort (Amex, Visa, Mastercard), internetbank och faktura (inbetalningskort).

Är Röda Korset en bra organisation?

Hjälpinsatser i världen Röda Korset finns på plats i 192 länder, redo att agera i kriser och katastrofer. Vi hjälper människor vid naturkatastrofer, i krig och på flykt. I varje land finns en rödakorsförening som vet var behoven är som störst och var din gåva kan göra bäst nytta.

Vem står bakom Cancerfonden?

Cancerfonden är en ideell insamlingsorganisation utan statligt stöd. Organisationen är helt beroende av testamenten och gåvor från privatpersoner och företag. Insamling av pengar görs genom kampanjer och värvning av månadsgivare. Cancerfonden övervakas av Svensk insamlingskontroll.

Vad gör Cancerfonden med pengarna?

Vi finansierar cancerforskning Tack vare alla som skänker pengar och stöttar arbetet, är vi en av de största finansiärerna av svensk cancerforskning. Pengarna används inom många olika typer av forskning och för en mängd olika cancerformer.