:

Er Netto en del af Salling Group?

Innehållsförteckning:

  1. Er Netto en del af Salling Group?
  2. Hvem ejer Bilka Føtex og Netto?
  3. Er Salling Group International?
  4. Er Salling Group en virksomhed?
  5. Er Kvickly med i Salling Group?
  6. Hvilke virksomheder ejer Salling Group?
  7. Er Bilka og Føtex det samme?
  8. Hvem står bag wupti?
  9. Hvordan understøtter it hele Salling Groups forretning?
  10. Hvilken type virksomhed er Bilka?

Er Netto en del af Salling Group?

Stormagasiner, supermarkeder, discountbutikker og hypermarkeder. Vi driver i dag mere end 1500 butikker fordelt på kæderne Bilka, føtex, Netto og Salling og sammen med internationalt anerkendte brands franchise-kæderne Starbucks og Carl's Jr. ...

Hvem ejer Bilka Føtex og Netto?

Salling-navnet kommer fra vores stifter Herman Salling og var også navnet på den allerførste butik, som hans far Ferdinand åbnede i Aarhus i 1906. Med i Salling Group hører også Bilka, føtex, Salling stormagasinerne, Wupti, Skagenfood og Starbucks og Carl's Jr, som vi er franchise-tager på i Danmark.

Er Salling Group International?

Historie. Salling Groups historie går mere end 100 år tilbage. Det, der begyndte som en lille manufakturhandel i 1906, er i dag en international detailhandelskoncern.

Er Salling Group en virksomhed?

Værdierne i Salling Group er med til at skabe én samlet virksomhed – på tværs af alle kæder og funktioner. ... I Salling Group er vores kultur og værdier dét, der gør os til noget særligt. Værdierne er fundamentet for vores kultur, og vores kultur gør, at vi adskiller os fra vores konkurrenter.

Er Kvickly med i Salling Group?

Føtex (Salling Group) Føtex Food (Salling Group) Irma (Coop) Kvickly (Coop)

Hvilke virksomheder ejer Salling Group?

De tre detailkæder føtex (1960), Bilka (1970) og Netto (1981) blev alle skabt for at understøtte nye indkøbsmønstre og udviklingen i livsstil. I 1999 gik Herman Salling på pension, og kort efter sit 60 års jubilæum i virksomheden 2006 gik han bort. Hans ånd er i dag en central del af vores kultur.

Er Bilka og Føtex det samme?

Salling Group er en dagligvarekoncern, der omfatter en række varehuse og butikskæder inden for detailhandlen, heriblandt Netto, føtex, Bilka, Fætter BR og Salling.

Hvem står bag wupti?

Salling Group købte i 2015 100 % af aktierne i netbutikken wupti.com af 3C Retail og driver wupti.com videre side om side med koncernens øvrige onlineaktiviteter.

Hvordan understøtter it hele Salling Groups forretning?

- Jens Freiberg, Senior Director, IT Business Support 52RETAIL anvendes desuden i BilkaToGo samt Scan&Go løsningen i Netto, hvor priser hentes direkte fra 52RETAIL, så de altid er de samme som på de øvrige salgskanaler.

Hvilken type virksomhed er Bilka?

Bilka A/S er en dansk hypermarkedskæde. Den ejes af Salling Group, der også står bag butikskæderne Netto, føtex, Fætter BR og A-Z. Bilka-kæden består af 18 varehuse (august 2018). A-Z ligner Bilka, men forhandler dog ikke fødevarer.