:

Hur man blir kund på Nordea?

Innehållsförteckning:

  1. Hur man blir kund på Nordea?
  2. Hur öppnar man ett bankkonto Nordea?
  3. Hur blir man Premiumkund hos Nordea?
  4. Hur öppnar man nytt konto Swedbank?
  5. Vad innebär det att vara Premiumkund hos Nordea?

Hur man blir kund på Nordea?

Det är enkelt att bli kund Du blir enkelt kund direkt via din dator eller mobiltelefon när du har fyllt 18 år och har ett Mobilt BankID. Saknar du ett Mobilt BankID är du självklart välkommen att besöka ett av våra kontor.

Hur öppnar man ett bankkonto Nordea?

Bli kund hos Nordea på nätet På nätet öppnar du banktjänster och beställer kort på ett par minuter – utan att besöka bankkontor. Fyll i ansökan om du har fyllt 18 år och har bankkoder i någon annan bank.

Hur blir man Premiumkund hos Nordea?

Du kan bli Premiumkund om du ensam eller tillsammans med din familj har minst 1 miljon kronor i sparande hos Nordea, eller minst samma belopp tillgängligt för sparande och investering hos en annan bank och som flyttas till Nordea.

Hur öppnar man nytt konto Swedbank?

Logga in i internetbanken för att öppna ett e-sparkonto. Om du inte är kund i internetbanken kan du ansluta dig via 0771-22 11 22 eller besök närmaste bankkontor.

Vad innebär det att vara Premiumkund hos Nordea?

Premiumkund. Om du har minst 1 miljon kronor i sparande hos oss kan du bli Premiumkund. Utöver det du får som Förmånskund, får du bl. ... en personlig rådgivare med fördjupad kunskap inom sparande och placeringar, samt rabatter på juridisk rådgivning.