:

Vad kostar en service på Mekonomen?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en service på Mekonomen?
  2. Vad ingår i en service hos Mekonomen?
  3. Är Mekonomen dyrt?
  4. Är Mekonomen märkesverkstad?
  5. Vad kostar det att göra service på bilen?
  6. Vad kostar en vanlig service på Volvo?
  7. Vad ingår i oljebyte?
  8. Vad ingår i ett oljebyte?
  9. Kan man lita på Mekonomen?
  10. Hur mycket tar Mekonomen i timmen?

Vad kostar en service på Mekonomen?

Hos Mekonomen kostar servicen 5 400 kr och hos Meca 4 916 kr. Men det finns också fördelar med att serva på märkesverkstäderna. Där kan kunden i vissa fall få gratis uppdateringar på sin bil, en kostnad som tillverkaren står för.

Vad ingår i en service hos Mekonomen?

Vid service hos Mekonomens verkstäder gäller din nybilsgaranti. Vi använder alltid originaldelar eller delar av motsvarande kvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer. Efter utfört arbete stämplar/registrerar vi i din servicebok, vilket är värdefullt den dag du ska sälja eller byta bilen.

Är Mekonomen dyrt?

De är dyra, mycket dyrare än service på orginal verkstad. Andra fallet var en 5000mil service (enkel service), Mekonomen ville ha 3700kr, orginalverkstaden vill ha 1950kr. Deras prisgaranti är inte värd vatten, så jag avråder från att lämna bilen till Mekonomen Bilservice då de är mycket dyra för sitt arbete.

Är Mekonomen märkesverkstad?

Vi erbjuder service och reparation av din bil. Reservdelarna som används håller hög kvalitet, garantierna fortsätter att gälla och att stämpeln i serviceboken är lika mycket värd som hos en märkesbunden verkstad. Ett års assistansförsäkring ingår när du servar bilen hos oss.

Vad kostar det att göra service på bilen?

Att serva en nästan ny bil som precis har rullat från fabriken kostar runt 3 000 kronor. Senare i billivet landar servicen lätt på det dubbla. Det behöver inte vara så dyrt. Våra prisexempel indikerar att man ganska lätt kan spara flera tusenlappar per år.

Vad kostar en vanlig service på Volvo?

Många vet dock inte att de kan få samma service med stämpel i serviceboken från en fri verkstad och potentiellt spara pengar....Volvo - Vad kostar bilservice på en Volvo?

GenomsnittsprisMin. - max.
3942 kr31 krFå offerter

Vad ingår i oljebyte?

Byte av oljefilter och motorolja Vi genomför oljebyte och byter oljefiltret. Motoroljan har till uppgift att smörja motorns olika delar samt avleda värme och transportera bort avlagringar som uppstår vid slitage. Dessa avlagringar fastnar i oljefiltret som filtrerar oljan.

Vad ingår i ett oljebyte?

Vid ett oljebyte tappas bilen på motorolja och bilverkstaden byter både olja och oljefilter. Oljeservice sker vid olika intervaller för olika bilmodeller men skiftas som regel varje gång du servar bilen i din generella bilservice.

Kan man lita på Mekonomen?

Min erfarenhet av Mekonomens verkstäder är att det inte är någon garanti för seriös verksamhet. Har bra erfarenheter på vissa verkstäder men uselt på andra. Mekonomen i Skarpnäck vill jag avråda från att anlita. Gjorde dyr felsökning hos dem och fick veta att insprutningsventil måste bytas.

Hur mycket tar Mekonomen i timmen?

Där tar den dyraste bilverkstaden nästan 1 300 kronor i timmen, medan den billigaste tar 460 kronor i timmen.