:

Hur betalas trissvinst ut?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalas trissvinst ut?
  2. Hur många skrapar Triss i TV?
  3. Hur betalas vinst ut Svenska Spel?
  4. Vad finns det för trisslotter?
  5. Hur många Triss säljs per år?

Hur betalas trissvinst ut?

Vinst på TV-Triss betalas ut som som ett engångsbelopp direkt efter genomförd fördelningsdragning. Utbetalningen görs enbart till ett bankkonto där spelaren står som kontohavare.

Hur många skrapar Triss i TV?

Lyckas du skrapa fram tre TV-rutor på din trisslott får du att få skrapa det som kallas för TV-skrapet. Detta spel skrapas varje dag, med undagtag för lördagar, under Nyhetsmorgons direktsändning. Du får då skrapa en speciallott som garanterat ger en vinst mellan 100 000 och 5 miljoner kronor.

Hur betalas vinst ut Svenska Spel?

Vinstutbetalning. För spel lagda via Internet görs vinstutbetalning upp till och med kronor direkt till vinnarens spelkonto. För spel lagda via ombud sker utbetalning av vinster från 20 000 kronor till och med kronor till vinnarens angivna bankkonto.

Vad finns det för trisslotter?

De ordinarie lotterna är klassiska Triss för 30 kronor, DubbelTriss och MiniTriss. Ibland byts de ut eller får sällskap av olika kampanjlotter.

Hur många Triss säljs per år?

Kort sagt är Trisslotten Sveriges mest sålda skraplott. En trisslott kostar 30kr. Det betyder att vi Svenskar köper mer än 1.000.000.00 trisslotter varje år.